Hkv banner hemsida mar24

Matchändringar

Vad händer om jag behöver flytta min match?

Flyttar man så kommer det att beröra följande personer:

  • Era motståndare.
  • Domarna.
  • Personer som ni behöver för att matchen ska kunna genomföras, t ex funktionärer.
  • Arrangemanget, det kan uppstå lucka i arrangemanget.
  • Uppstår lucka vill vi täppa till den för att inte hallen ska stå tom och domarna sitta och vänta. De hallvärdar som ni tillsatt för att ta hand om cafét/hallvärdar behöver inte sitta med en tom hall och invänta nästa match. Ni slipper betala för en tom hall.
  • Måste man flytta ihop arrangemanget så berörs 2 nya lag som egentligen inte har begärt att få sin match tidsändrad men får det pga er flytt.
  • Mer domare berörs.
  • Distriktsförbund blir inblandade på ena eller andra sättet.

Nu säger inte vi att man aldrig ska flytta matcher, det kan bli tillfällen på säsongen som gör att man MÅSTE ändra matchen.

Vad vi vill med detta är att ni ska stanna upp och fundera på om ni verkligen behöver flytta er match.

Ta hjälp av varandra i föreningen både när det gäller spelare och ledare så kanske vi kan dra ner lite.

Om ni ska flytta matcher så försök gärna att ha framförhållning, gör dom inte i sista sekund.

Ändringarna kostar mer ju senare ni gör dom.

OBS om ni ska spela USM och behöver flytta en match så ska det göras senast 14 dagar efter att ni har gått vidare. Därefter kommer vi att ta betalt för dessa ändringar.

Hur gör vi fr.o.m. nu?

Det lag som önskar flytta, tar kontakt med motståndarlaget, inte genom att skicka matchändringen utan genom annan kontakt som telefon eller mail.

När man är överens så gör det laget som önskar flytta matchändringen i Profixio systemet. Endast administratörer av Profixio kan göra ändringar. När det är HK Varberg som vill göra en matchändring så mailar ni in önskad matchändring till kansliet e-postadress: kansli@hkvarberg.se

Det kan hända att vi behöver avslå ändringar pga att den inkommer sent, eller att det inte går att lösa domare till matchen pga hög belastning just den dagen.

Har ni möjlighet, inte alla som har det men om man har det så är det bra att planera in flyttad match på en vardag då tillgången på domare är större.

Helst av allt vill vi inte ha några matchändringar så tänk igenom era flyttningar innan ni gör en. Måste ni flytta så gör ni som ovan och var noga med att fylla i anledningen till ändring.

Handbollförbundet Väst

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub