Myclub banner 1okt

Johan Svenssons Minnesfond

Till minne av Johan Svensson har Johans föräldrar, Linda Sandersson och Henrik Svensson tillsammans med medlemmar i HK Varberg bildat Johan Svenssons Minnesfond.

Fondens syfte är att hedra Johans minne genom att uppmärksamma idrottsungdomar som uppfattas som goda förebilder med stipendium varje år.

Fonden står också för att alla ska ha möjlighet till att följa med på diverse lagaktiviteter och det finns därför också möjlighet för ledare att söka bidrag ur fonden till sitt/sina lag för att få med alla ungdomar i laget till en specifik aktivitet, cup, SM-steg och liknande.

Samtliga lag har nu också möjlighet att ansöka om extra bidrag ur fonden till hela sitt lag för valfri aktivitet. Ex. Team building, cup eller annat.

Så missa inte att ta chansen om ni planerar att hitta på något denna säsong!

Ansökan tillsammans med motivering "varför just ert lag ska erhålla ett extra bidrag" sänds till Henrik Svensson (henrik62@hotmail.se)

Tidigare stipendiater

2018 - Mattias Roth

2017 - Hannah Högfeldt

2016 - Johanna Elofsson

2015 - Anton Nordgren

2014 - Pauline Hallén

2013 - Carl Deliaune Aronius

2012 - Felix Hammarberg

Nominering till Stipendium - Johan Svenssons Minnesfond

Fondens syfte är att uppmärksamma idrottsungdomar i HK Varberg som uppfattas som goda förebilder. Det kan vara spelare, ledare, domare. Stipendiaten ska vara minst 15 år och medlem i HK Varberg.
Nomineringen gäller föregående säsong eller tidigare, vilket innebär att priset som delas ut i december 2018 avser säsongen 2017-2018 eller tidigare.

Vi vill ha din nominering senast 31 oktober, utdelningen kommer ske i samband med en Herr A-lagsmatch som möter RP IF Linköping den 8 december.

Lagaktivitet

Delar av fonden syftar till bereda möjlighet för ledare att söka bidrag ur fonden till sitt/sina lag för att få med alla ungdomar i laget till en specifik aktivitet, cup, SM-steg och liknande.

Belopp beviljas högst med 5 000 kr totalt årligen.

Minnesfondens styrelse prövar och bedömer varje ansökan för sig.

Samtliga lag har också från och med säsong 17/18, möjlighet att, från ovan nämnda 5000 kr, ansöka om extra bidrag ur fonden till hela sitt lag. Ansökan tillsammans med motivering "varför just ert lag ska erhålla ett extra bidrag" sänds till Henrik Svensson (henrik62@hotmail.se)

Md bokabiljett
Md socialamedier
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub