Hkv banner hemsida mar24

Johan Svenssons Minnesfond

Till minne av Johan Svensson har Johans föräldrar, Linda Sandersson och Henrik Svensson tillsammans med medlemmar i HK Varberg bildat Johan Svenssons Minnesfond.

Fondens syfte är att hedra Johans minne genom att uppmärksamma idrottsungdomar som uppfattas som goda förebilder med stipendium varje år.

Fonden står också för att alla ska ha möjlighet till att följa med på diverse lagaktiviteter och det finns därför också möjlighet för ledare att söka bidrag ur fonden till sitt/sina lag för ett ekonomiskt stöd till en specifik aktivitet, cup, SM-steg, teambuilding eller liknande. Mer info och hur ni söker finns längre ner på denna sidan.

Tidigare stipendiater

2021 - Ida Bergman

2020 - Linnea Gunnesson

2019 - Maia Gabrielsson Nilsson

2018 - Mattias Roth

2017 - Hannah Högfeldt

2016 - Johanna Elofsson

2015 - Anton Nordgren

2014 - Pauline Hallén

2013 - Carl Deliaune Aronius

2012 - Felix Hammarberg

Nominering till Stipendium - Johan Svenssons Minnesfond

Fondens syfte är att uppmärksamma idrottsungdomar i HK Varberg som uppfattas som goda förebilder. Det kan vara spelare, ledare, domare. Stipendiaten ska vara minst 15 år och medlem i HK Varberg.

Johan Svenssons minnesfond kommer dessvärre inte har möjlighet att dela ut något stipendium under 2022.

Vi tar fortfarande emot nomineringar och dessa kommer tas med inför utdelning av stipendiet 2023. Ni nominerar enligt blankett.

Lagaktivitet

Delar av fonden syftar till att bereda möjlighet för ledare att söka bidrag ur fonden till sitt/sina lag för att få med alla ungdomar i laget till en specifik aktivitet, cup, SM-steg teambuilding eller liknande.

Maxbelopp för varje enskild ansökan är begränsat till 5000 kr.

Minnesfondens styrelse prövar och bedömer varje ansökan för sig.

Ansökan tillsammans med motivering "varför just ert lag ska erhålla ett extra bidrag" sänds till William Fälth - lars.william.falth@gmail.com

Vi kommer inte heller ha någon möjlighet att dela ut stöd till ungdomslagen för tillfället, men tar gärna emot ansökningar så vi kan behandla dessa så fort vi har möjlighet.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub