Boll-lekis
Myclub banner2 kvalmatch1

Boll-lekis "paus"

5 feb, 2019
Vi vill informera om att det vid två tillfällen under mars månad inte är någon träning. Läs mer

Medlemsavgift 2018/2019

9 nov, 2018
Dags att betala medlemsavgifter i HK Varberg, info finns här Läs mer

PreGame 26/3 med Staffan Olsson

21 mar, 2019
Sm square staffan
Innan matchen på tisdag laddar vi upp med PreGame i Nöjeshallen. Vi gästas av handbollslegenden Staffan Olsson. Begränsat antal platser. Läs mer

Information PlayOff speldatum och biljetter

19 mar, 2019
Sm square spelschema
Här är information om vad som gäller för herrlagets Play-Off spel till Handbollsligan. Speldatum är nu fastlagda. Läs mer

Boll-lekis för födda 2014-2016

Välkomna till vår minsta grupp i HK Varberg. Är ditt barn fött 2014 – 2016 så kan ni komma och vara med oss i Idrottshallen. Vi kommer nyttja både A- och B-hallen för att kunna göra olika aktiviteter. Det kommer finnas någon typ av redskapsbana som tränar de grundmotoriska rörelserna, dessutom kommer det finnas möjligheter till bollar av olika slag. Föräldrar är med barnen på planen.

När: Vi startar vårsäsongen den 12 januari -19 kl: 09:00-10:00 i Idrottshallen. Välkomna!

Md hskolan 300x202

Fakta kring träning i tidig ålder

Det finns en rad fördelar med att börja röra på sig i tidig ålder. Det hjälper barn att utveckla social kompetens, såsom samarbete och en acceptans mot sina medmänniskor. Det hjälper barn att utveckla fysiska färdigheter och koordination. Hjälper barn att få känslan av tillhörighet när de gör saker med andra barn. Motion är också ett bra sätt att reducera stress. Om ett barn har svårt att sova, koncentrera sig, kan motion lindra den. Hjälper barn att utveckla goda matvanor och kan dessutom hjälpa dem att undvika framtida hälsoproblem.

Bra att veta

Minst en vuxen/barn i den allra yngsta gruppen på lördagar, vilket innebär att ni som vuxen är ytterst ansvarig för ert barn.
Handbollsklubben kommer ha 1-3 st ledare som hjälper till med övningar och assistans.
Md webp.net gifmaker
Md webp.net gifmaker
Md webp.net gifmaker
Md webp.net gifmaker
Md socialamedier
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub