Boll-lekis
Myclub vi gick upp 8april

Träningar i april

2 apr, 2019
Sm square minihb
Idrottshallens A o B hall är upptagna av annan idrott under april månad, därför flyttar vi Boll-lekis vid två tillfällen till E hallen, en sidobyggnad av Idrottshallen. Läs mer

Boll-lekis "paus"

5 feb, 2019
Vi vill informera om att det vid två tillfällen under mars månad inte är någon träning. Läs mer

Hanna Billing och Ida Bergman är klara för 2 år med klubben

18 jul, 2019
Sm square hanna o ida
Damlaget har i dagarna gjort klart med två spelare som varit klubben trogna i många år, det är rutinen och glöden de förmedlar till övriga i sin omgivning. Det är Hanna Billing och Ida Bergman som har signerat för att vara delaktiga i satsningen i Division 2. Läs mer

Välkommen Lazar!

17 jul, 2019
Sm square fb lazar
Vi hälsar Lazar Petrovic varmt välkommen till HK Varberg och Handbollsligan. Läs mer

Boll-lekis för födda 2014-2016

Välkomna till vår minsta grupp i HK Varberg. Är ditt barn fött 2014 – 2016 så kan ni komma och vara med oss i Idrottshallen. Vi kommer nyttja både A- och B-hallen för att kunna göra olika aktiviteter. Det kommer finnas någon typ av redskapsbana som tränar de grundmotoriska rörelserna, dessutom kommer det finnas möjligheter till bollar av olika slag. Föräldrar är med barnen på planen.

När: Vi startar vårsäsongen den 12 januari -19 kl: 09:00-10:00 i Idrottshallen. Välkomna!

Md hskolan 300x202

Fakta kring träning i tidig ålder

Det finns en rad fördelar med att börja röra på sig i tidig ålder. Det hjälper barn att utveckla social kompetens, såsom samarbete och en acceptans mot sina medmänniskor. Det hjälper barn att utveckla fysiska färdigheter och koordination. Hjälper barn att få känslan av tillhörighet när de gör saker med andra barn. Motion är också ett bra sätt att reducera stress. Om ett barn har svårt att sova, koncentrera sig, kan motion lindra den. Hjälper barn att utveckla goda matvanor och kan dessutom hjälpa dem att undvika framtida hälsoproblem.

Bra att veta

Minst en vuxen/barn i den allra yngsta gruppen på lördagar, vilket innebär att ni som vuxen är ytterst ansvarig för ert barn.
Handbollsklubben kommer ha 1-3 st ledare som hjälper till med övningar och assistans.
Md webp.net gifmaker
Md webp.net gifmaker
Md webp.net gifmaker
Md webp.net gifmaker
Md socialamedier
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub