Hkv banner hemsida mar24

Sociala medier

Publicerad 2024-04-16 11:55
Just nu pågår ett arbete med att se över hur vi jobbar med våra sociala medier i klubben. Syftet är att öka närvaron och skapa ett större engagemang kring innehållet i våra kanaler.

Hej ungdomsledare i HK Varberg,

Ett av våra mål är att visa upp hela klubben – barn/ungdomslag, damlag, herrlag, ledare och eldsjälar. Vi vill visa på den bredd vi har i klubben och genom vårt innehåll skapa relationer och känslor som engagerar och skapar stolthet!

Genom att använda sociala medier mer aktivt kan vi nå ut till både våra nuvarande medlemmar och potentiella nya medlemmar. Det ger oss också möjlighet att föra dialog med följare och informera om kommande matcher, evenemang och nyheter i klubben på ett effektivt sätt.

För att lyckas med detta behöver vi er hjälp! Vi vill gärna att ni delar med er av inlägg från era olika lagkonton. Några korta medskick:

- Följ Huvudkontot:

FÖLJ vårt huvudkonto @hk_varberg (FINNS ETT annat konto hkvarberg används ej)

Dela era egna ögonblick på era egna konton men tagga alltid då @hk_varberg så delar vi detta i huvudkontot i händelser.

Hjälp oss att sprida hela klubben genom att @hk_varberg i inlägg (har ni ett privat lagkonto och inte vill öppna upp det så skicka bilder via DM i instagram och en kort text så delar vi detta i inlägg eller händelse.

Har ni inget lagkonto så kanske ni ändå tar några bilder vid väl valda tillfällen som ni kan dela med er av. Vi tar tacksamt emot bilder, filmer och några rader text om det är något specifikt vi ska lyfta. Kan ni inte skicka via instagram så hör av er så hittar vi en annan lösning.

Vi ser fram emot att med er hjälp få visa upp fantastiska handbollsmoments, både utanför och på plan. Tillsammans är vi HK Varberg.

Tack på förhand för er hjälp!

MVH Marknadsgruppen

Anna, Lisa, Therese, Simon, Måns och Felix

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub