Pojkar 2006/2007
Neutral banner anton

Inställda matcher och träningar

13 mar, 2020
P g a Coronaviruset har resterande matcher i våra serier ställts in. Vi följer de rekommendationer som förbundet gått ut med och kommer därför inte heller att ha några träningar eller andra aktiviteter med lagen tills vidare. För vidare information se HK Varbergs hemsida. Vid frågor är ni välkomna att höra av er till oss ledare.

Ingen träning idag 12/3

12 mar, 2020
Räddningstjänsten har gått ut med att allmänheten bör hålla sig inomhus från klockan 12.00 idag och vi ställer därför in kvällens träning.

Träning 2/1-20 inställd pga vattenläcka, vi träffas istället på Solviken

2 jan, 2020
Pga vattenläckan är Idrottshallen stängd. Vi träffas istället på Solviken kl 18.00. För de som önskar finns möjlighet att köpa pizza.

Årsmötet 11 juni

12 jun, 2020
Sm square hkv logo  nyhetsbanner myclub
Under torsdagskvällen avhandlade HK Varberg sitt årsmöte för verksamhetsåret 2019/2020 på Solviken med ett rekordresultat. Läs mer

Ännu ett nyförvärv till HK Varberg

22 maj, 2020
Sm square karl
HK Varberg har gjort klart med ytterligare ett nyförvärv på nio meter. Vi hälsar Karl Toom välkommen till Varberg och Handbollsligan. Läs mer

Viktig information inför HK Varbergs årsmöte

20 maj, 2020
Sm square hkv logo  gr n png
Inbjudan/kallelse till HK Varbergs ordinarie årsmöte 11 juni 2020. Läs mer

Handbollens samhällsnytta uppgår till 120 miljoner kronor

19 maj, 2020
Sm square hbl logo
#viställerupp är Handbollsligans och SHE:s samhällsengagemang inom Hälsa, Integration och Inkludering. Totalt bedrivs 135 olika verksamheter och projekt för 42 000 barn och unga i de 26 klubbarna. Läs mer

Anton Jönsson ny lagkapten

7 maj, 2020
Sm square anton lagkapten myclub2
​Anton Jönsson har utsetts till lagkapten för vårt herrlag i Handbollsligan. Han tar vid efter Tobbe Bengtsson som nu lägger skorna på hyllan efter en fantastiskt karriär inom handbollen och i moderklubben HK Varberg. Läs mer

HK Varberg P14/P13

Välkomna till Pojkar födda 2006 och 2007

På den här sidan kommer samtliga nyheter kring lagets träningar, matcher och truppen publiceras.

Är du intresserad att prova på att spela handboll, välkommen att kontakta någon av ledarna nedan.

Kontaktperson:

Mattias Sassersson
Helena Silversjö
Magnus Svensson
mattias.sassersson@gmail.com, 070-9923681
helenasilversjo@gmail.com, 070-6677488
magnus2svensson@gmail.com, 076-81 68474

Träningstider:

Tisdagar klockan 18:00-19:30 Idrottshallen, E hallen

Torsdagar klockan 18.00-19:30 Idrottshallen, E-hallen

Vi börjar träna under vecka 36. Välkomna!


Värdegrunder inom vår förening

Som medlem, förälder, aktiv spelare och ledare gäller följande värdegrunder inom HK Varberg

 • Vi tar avstånd från alla former av fusk och doping.
 • Alla är välkomna till oss under förutsättning att man inte brottsligt utnyttjar sin situation religiöst, rasistiskt och sexuellt. Alla är lika mycket värda och allas synpunkter och åsikter ska respekteras.
 • Vi tar avstånd från alla former av våld, mobbing, nollning, rasism och sexuella trakasserier.
 • Vi, spelare/ledare/föräldrar respekterar alltid våra medspelare, motståndare och domare genom att uppträda på ett korrekt och sportsligt sätt.
 • Det är en självklarhet att alla i HK Varberg verkar för att, barn ungdomar och vuxna skall känna glädje och trygghet, i samband med all verksamhet inom föreningen.
 • Föreningens ungdomslags grundtanke i matcher/cuper är att; alla skall vara med baserat på träningsflit (oavsett idrott) och inte "toppning".
 • HK Varbergs policy skall inför varje säsong presenteras för alla berörda i föreningen.
 • HK Varberg följer Riksidrottsförbundet policy mot sexuella övergrepp, vi hänvisar till denna länk: http://www.rf.se/ImageVaultFiles/id_28979/cf_394/V... vergrepp.PDF
 • Alla våra ledare skall lämna in ett "utdrag ur belastningsregistret" - från Polisen.se för att öka ert barns trygghet.
 • Vi ser till att utbilda våra ledare utifrån Svenska Handbollförbundets tränarstege, detta för att träningarna ska hålla god kvalitet.

Föreningens ledord

Styrelsen beslutade den 11 juni 2018 att följande 3 värdeord skall finnas som en tråd i all verksamhet:

Stolta

Att bära klubbmärket är något vi är stolta över. Klubben lyfts positivt av våra medlemmar. Våra medlemmar är stolta över att spela handboll och visar respekt mot medspelare som motståndare.

Starka

Vi stöttar alltid våra egna lag och kamrater inom föreningen. Vi bygger starka individer genom en allsidig träning och lyhörda ledare.

Tillsammans

Allas likas värde i en trygg idrottsmiljö. Vi i HK Varberg tar vårt samhällsansvar. Till sist; HK Varberg skulle inte fungera, om inte ett antal medlemmar tog på sig olika uppdrag. Fler eldsjälar behövs alltid oavsett om det är ett litet eller stort uppdrag. Välkommen!

Md csr vsu hk varberg myclub
Md socialamedier
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub