Pojkar 2006/2007
Banner jubileumskort

Träningsmatcher, USM, Betalning av Hoodie

Publicerad 2021-02-18 20:28

Hej

Hoppas allt är bra med er. Träningen är nu igång sedan ett tag tillbaka, det är härligt att se motiverade och taggade killar.

Hallands handbollsförbund (HHF) har öppnat upp för möjlighet att spela planerade matcher från 1 mars och framåt, dessa skall då ses som träningsmatcher. Frågan har varit uppe i HKV:s styrelse och styrelsen har inget att invända. Beskedet är att "om ledare och föräldrar vill att träningsmatcherna ska spelas och under förutsättning att det kan skötas på "rätt" sätt med restriktionerna, så är det ok för styrelsen".

Hylte har meddelat att de inte kommer att delta i dessa matcher, så för vår del är det två hemmamatcher 6/3 resp 14/3 (förutsatt att inte fler drar sig ur) som kan vara aktuella. Vi tänker att var och en får ta eget beslut i frågan, gå in i kalendern/kallelse och där svara om deltagande på match eller ej, så får vi se om vi får ihop ett lag. Önskar att ni gör det snarast, innan söndag 21/2.

Vi har också fått besked den 12/2 gällande USM, Svenska Handbollförbundet har beslutat att årets upplaga av Gjensidige USM inte kommer att spelas klart. Tråkigt men inte helt oväntat. Förstår att det kan väcka frågor, ok att spela matcher i Hallandsserien men inte ok med USM, dock är detta vad vi fått att förhålla oss till.

De Hoodie som killarna har fått och där vi tänkt trycka på USM behöver vi få betalt för. Det blir inget USM tryck eftersom USM har ställts in, däremot enligt önskemål ett tryck med resp efternamn, v.g. ta med nytvättad hoodie till någon av kommande träning för detta. Tacksam för Swish 320 Kr till Magnus 0768168474

Håll er friska - vi ses

Mvh Ledarna

Magnus Svensson
Md jubileumskortetsocialamedier
Köp årets säsongskort här!
Md klubbshop webresurser ts
Md socialamedier
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub