Hkv banner hemsida mar24

DEADLINE till seriespel - 19 APRIL!

Publicerad 2024-02-23 12:52
Hfvast
VI SAKNAR ANMÄLAN FRÅN 1 FLICK- OCH 1 POJKLAG! Viktigt att ni läser igenom informationen från Handboll Väst, så att ni vet förutsättningarna utifrån ert beslut.

Ni meddelar yvonne@hkvarberg.se absolut senast fredag 19 april, till vilken serie ni vill bli anmälda till. När det gäller anmälan till USM så kommer den från Svenska Handbollförbundet, vi vill göra er uppmärksamma på vad som krävs i form av ev arrangemang, tränarlicens m.m. - ta del av det här; HK Varberg (myclub.se)

Följande ungdomslags anmälan saknas: FLICKOR: U16 - 2008/09

POJKAR: U12 2012

Information från Handbollförbundet Väst: Nu är vi i slutskedet av säsong 2023/2024 och både er och vår planering för säsongen 2024/2025 behöver snart komma igång.

För att ni och er verksamhet ska kunna förbereda er inför nästa säsong får ni här information som ni behöver inför er serieanmälan. Vi väljer att skicka ut detta redan nu så att ni har gott om tid på er att diskutera det i era föreningar och är då bättre förberedda när lagen ska anmälas.

Bifogat är en pdf-fil sammanfattning inför serieanmälan! I informationen finns det fakta om seniorserier samt barn & ungdomsverksamhet.

Kommande möte med tävlingskommittén (TK)

  • Tävlingskommittén kommer bjuda in er föreningar till information möte den 20 mars uppdelat på barn/ungdom & senior. Mer information kommer inom kort.
  • Tävlingskommittén kommer bjuda in er föreningar & ledare som till nästa säsong har U10 (2014) verksamhet till ett möte. Detta för att ni ska bli mer förberedda för spel på stor plan med Lätt eller Svår nivåindelning. Det kommer att finnas två alternativ på dag för information och båda tillfällena är på Teams. Träffarna kommer att vara 10 & 11 april. Mer information och hur ni anmäler kommer under mars månad.
  • Tävlingskommittén kommer bjuda in er föreningar & ledare som till nästa säsong har U12 (2012) verksamhet till ett möte. Detta för att ni ska bli mer förberedda för nivåanpassning 1, 2 eller 3 m.m. då detta blir nytt för denna åldersklass. Det kommer att finnas två alternativ på dag för information och båda tillfällena är på Teams. Träffarna kommer att vara 10 & 11 april. Mer information och hur ni anmäler kommer under mars månad.
  • I början av oktober bjuder Tävlingskommittén in till träff med de föreningar som har U8/U9 (2016-2015) verksamhet. Mer information kommer efter sommaren.

Nyheter till nästa säsong

  • Längre matchtid i U14 RAKA SERIER
  • Damdivision 3 förändras och damdivision 4 är tillbaka. (detta är förändringar som vi tidigare har informerat om och som nu träder i kraft). Mer utförlig information finns i det bifogade dokumentet.

Anmälan

  • Varje förening gör en samlad anmälan som ska vara inne senast 1 maj. Mer information om hur anmälan går till kommer att skickas ut separat.

Har ni frågor så tveka inte höra av er

Med vänliga hälsningar / Handbollförbundet Väst Tävlingskommitté

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub