Pojkar 2013
Banner jubileumskort

Nya medlemmar

Publicerad 2021-07-02 11:49
Härligt att vi får in nya ledare och spelare. Lite rutiner som underlättar är följande; Barn som vill vara med i våra Handbollskolor eller Bollekis anmäler sig via resp hemsida. Bra att veta är: ”Om ni inte kan sända anmälan beror det oftast på att skärmbilden är för stor, gör den mindre så kan ni klicka på "Registrera" och anmälan landar i kansliets mailbox.”

Ledare

För nya ledare, så registrerar man sig själv (det gör inte kansliet) via följande länk som finns på vår hemsida; https://member.myclub.se/pub/forms/4708/XWwuZhRt9S/ efter det kan kansliet hantera det vidare till resp lag och sända inloggning till My Club.

Som ledare inom HK Varberg skall man även uppvisa ett utdrag ur Polisens belastningsregister inför varje säsong, ni kan läsa mer om det här; HK Varberg (myclub.se)

Spelare

Nya spelare har två alternativ, antingen registrerar de sig själva via länken; https://member.myclub.se/pub/forms/4708/XWwuZhRt9S/ eller att den som är administrationsansvarig hjälper till och gör det via sin inloggning till My Club. Viktigt att man även noterar både e-post och mobilnummer utöver ordinarie faktauppgifter.

Välkomna till HK Varberg

Md jubileumskortetsocialamedier
Köp årets säsongskort här!
Md klubbshop webresurser ts
Md socialamedier
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub