Hkv banner hemsida mar24

Domartillsättning

Publicerad 2024-03-05 15:01
Domare
Vi vill delge er information kring föreningens domartillsättning, träningsmatcher och beslut.

Simon har som arbetsuppgift att tillsätta seriematcher med våra föreningsdomare, under aktiv säsong. När det gäller träningsmatcher så är det i första hand resp lags ansvar, om Simon har tid och möjlighet kan han hjälpa till. Men, det är inget ni skall utgå ifrån i samband med att ni bokar in ev träningsmatcher.

Vid föreningstillsatta matcher så gäller föreningens ekonomiska bestämmelser, dessa arvoden är en rekommendation från DFK. HK Varberg följer denna rekommendation, till nästa säsong krävs det att vi har domare som har genomgått steg 3, för att tilldelas matcher från t ex U15 och äldre.

När det gäller ersättning i samband med träningsmatcher, så har HK Varberg inte fattat ett beslut att dessa kostnader skall utbetalas av föreningen. Vid dessa tillfällen brukar hemma- & bortalag dela på kostnaden, alternativt att man gör ett utbyte hemma- & bortamöte och tar var sin kostnad. Vid ungdomsmatcher utgår endast 50% av ordinarie arvode, samtliga träningsmatcher bör tillsättas med utbildade domare.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub