Damer A-lag
Banner jubileumskort

Damlaget skriver kontrakt inför säsongen i division 2

Publicerad 2019-07-15 08:00
Damlaget satsar vidare och gör det genom att kontraktera spelarna. För första gången skriver man kontrakt med spelarna inför säsongen 2019/2020. Först ut är Johanna Elofsson, Maia Gabrielsson och Evelina Andersson.

Här är en närmare presentation av våra nykontrakterade spelare:

Johanna Elofsson, nr 6: Vår lagkapten, vår ledare och en av våra vänster 9:or. Johanna är en spelare som visar vägen både på och utanför planen. Hon är även en förebild för de yngre spelarna genom sin träningsnärvaro och sitt driv. Johanna vill ständigt utvecklas och ställer alltid höga krav på sig själv och sin omgivning, kontraktet är på 1 + 1 år.

Maia Gabrielsson Nilsson, nr 20: Vår assisterande lagkapten, en av våra kantspelare med huvudfokus till vänster. Maia ser alltid till att sin omgivning har det bra. Hon är även hon ett föredöme för sina lagkamrater genom träningsnärvaro och sättet hon alltid ställer upp för laget. Maia ställer höga krav på sig själv och vill ständigt utvecklas. Utöver sitt handbollsspel är Maia en duktig ledare för ett av våra flicklag. Hennes kontrakt är på 2 år.

Evelina Andersson, nr 5: En av våra mitt 6:or. Evelina kom till laget under fjolåret efter ett par år i HK Drott. Evelina driver sin omgivning genom hårt jobb på planen och sitt sätt att träna. Hennes rutin från högre divisioner kommer vara värdefulla för oss under denna säsongen. Även här är kontraktet på 2 år.

"Att våra lagkaptener är de som skriver först är väldigt viktigt, dom är ett föredöme både på och utanför planen. Att vi även lyckas skriva kontrakt med Evelina som gör vår centrala uppställning väldigt stark. Nu ska vi se till att fler spelare skriver på för precis som säsongen som gick, så ligger vår styrka i kollektivet och att varje individ har en egen vilja till utveckling."

Under veckan kommer det fler nyheter ang damlaget. Så håll utkik!

Vill du eller ditt företag vara med på damernas satsning så ta kontakt med klubbens ansvariga.


Damlaget
Md jubileumskortetsocialamedier
Köp årets säsongskort här!
Md klubbshop webresurser ts
Md socialamedier
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub