Damer A-lag

Damlaget skriver kontrakt inför säsongen i Division 2

Publicerad 2019-07-15 08:00
Damlaget satsar vidare och gör det genom att kontraktera spelarna. Damlaget skriver för första gången kontrakt med sina spelare inför säsongen 2019/2020. Först ut är Johanna Elofsson, Maia Gabrielsson och Evelina Andersson.

Här är en närmare presentation av våra nykontrakterade spelare:

Johanna Elofsson, nr 6: Vår lagkapten, vår ledare och en av våra vänster 9:or. Johanna är en spelare som visar vägen både på och utanför planen. Johanna är en förebild för de yngre spelarna genom sin träningsnärvaro och sitt driv. Johanna vill ständigt utvecklas och ställer alltid höga krav på sig själv och sin omgivning. Johanna har skrivit ett kontrakt på 1 + 1 år.


Maia Gabrielsson Nilsson, nr 20: Vår assisterande lagkapten, en av våra kantspelare med huvudfokus till vänster. Maia ser alltid till att sin omgivning har det bra. Maia är även hon ett föredöme för sina lagkamrater genom träningsnärvaro och sättet hon alltid ställer upp för laget. Maia ställer höga krav på sig själv och vill ständigt utvecklas. Utöver sitt handbollsspel är Maia en duktig ledare för ett av våra flicklag. Maia har skrivit ett kontrakt på 2 år.


Evelina Andersson, nr 5: En av våra mitt6:or. Evelina kom till laget under fjolåret efter ett par år i HK Drott. Evelina driver sin omgivning genom hårt jobb på planen och sitt sätt att träna. Evelinas rutin från högre divisioner kommer vara värdefulla för oss under denna säsongen. Evelina har skrivit ett kontrakt på 2 år.


Genom dessa tre spelare har arbetet kring att kontraktera hela Damtruppen till kommande säsong och säsonger. "Att våra Lagkaptener är de som skriver först är väldigt viktigt, lagkaptenerna är ett föredöme både på och utanför planen. Att vi även lyckas skriva kontrakt med Evelina som gör vår centrala uppställning väldigt stark. Nu ska vi se till att fler spelare skriver på för precis som säsongen som gick så ligger vår styrka i kollektivet och att varje individ har en egen vilja till utveckling."


Under veckan kommer det fler nyheter ang Damlaget. Så håll utkik!Vill du eller ditt företag vara med på Damernas satsning så ta kontakt med klubbens ansvariga.


Damlaget
Md bokabiljett
Md csr vsu hk varberg myclub
Md socialamedier
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub