Publicerad 2021-10-18 10:56
2 matcher, 2 olika ansikten.

Dags för match igen. ÄNTLIGEN verkade killarna tycka som såg laddade och spelsugna ut.

Edvin och Tim tog uppdraget som musikansvariga på största allvar och levererade "tagga-till" musik på väldigt hög volym i omklädningsrummet (tyvärr är ju den musiken ej lyssningsbar för oss ledare)

I första matchen vänta Torslanda Röd. Förväntningarna på fart, tufft försvar och mod visade sig bara hos våra målvakter tyvärr. Vi hade betongklumpar i skorna och slutade helt att springa åt något håll i 30 minuter. De sista 10 minutrarna spelar vi dock 4-4 och tar med oss en bra sista period in i omklädningsrummet. En stor eloge till Torslandas insats som spelade en härlig handboll med fart och fläkt och som vann rättvist.

In i omklädningsrummet och deppa i 2 minuter och konstatera att det inte var en tillräckligt bra insats av oss.

Dock har vi tur och samma killar ska ut och möta IS Orion bara 10 minuter senare.

Nu ska vi vara med och vakan från början, vara lite förbannade och vilja ha revansch! Men så börjar det inte. Orion är på tå och taggade och snor bollen för oss de första 3 anfallen och vi får en tung start på denna matchen med.

MEN SEDAN! Då jäklar vaknar vi till och stänger bakåt, vi börjar vara aktiva och bryter bollar, kommer i fart, får fart i bollen i anfallet och gör mål från alla positioner. Målvakterna sätter tekniken perfekt och alla fyra gör en dunderinsats som gör att vi kan få bra fart i vårt anfallsspel. Det blir en övertygande seger till slut och killarna får äntligen fira i omklädningsrummet efteråt (vilket ni kan se på vår instagramsida: @hkvarbergp2008)

Vi tackar IS Orion till en bra match med mycket kamp och bra fart från båda lagen.

Nya tag i veckan då två nya spännande matcher väntar på bortaplan. :)