Seger mot Vinslövs HK

Publicerad 2023-10-07 09:58
Filip
Det var på förhand en tuff bortamatch mot Vinslöv som dessutom välkomnade oss till en invigning av den nyrenoverade, Furutorpshallen. Nu även godkänd av SHF där man tidigare haft dispens för spel i Allsvenskan.

Inför välfyllda läktare, drygt 900 personer så visade Filip "Berra" Berentsen upp sitt skytte direkt, 7 mål i efter första halvlek. Halvleken slutade trots det med ledning för HKV med 1 mål, 15-14.

Men… man gick från 15-14 till 20-14 i starten av andra halvlek, men som ni vet en match i handboll där kan allt hända.

I den här matchen blev det aldrig någon vändning, killarna såg till att behålla övertaget, alla fick speltid och tog med sig en härlig vinst efter segersiffrorna, 31-27. Grattis!

Målskyttar: Filip Berentsen 10, Daniel Lindroos 4, Jonathan Lind 4, Julian Sjögren 4, Linus Eriksson 4, August Gudmundsson 2, Johan Szybanow 2 och Axel Skoog 1.

Nästa match: lördag 14 oktober kl. 15:00 HK Varberg – Tyresö Handboll, Arena Varberg