Hkv banner hemsida mar24

Info kring 6 juni

Publicerad 2023-05-29 15:52
Beach logga
​Här kommer lite info kring dagen och bra saker att ha koll på

Reglerna

Vi spelar beachhandboll och använder oss av internationella beachhandbollsregler. Reglerna sammanfattas samt finnes på hemsidan under rubriken "regler".

Fair play, #schysstmatch

Vi vill pusha extra för fair play och att vi alla gör allt vi kan för att bidra till en fin stämning, en trevlig miljö samt är schyssta mot varandra under dagen.

Domarna

Dom som dömer matcherna är våra egna spelare som gått utbildning, men som inte har någon längre erfarenhet kring beachhandboll. De gör precis som ni spelare och ledare så gott de kan! Därför önskar vi att ni visar förståelse om inte allt blir 100% rätt.

Spelschemat

Spelschemat är nu uppe på hemsidan under fliken "spelschema". Vi har haft som målsättning att alla ska få spela minst 4 matcher men har inte lyckats helt i de yngsta åldrarna.

Laguppställningar

Gå in på hemsidan och registrera era spelare innan kl.12:00 måndag 5 juni.

Parkering

Vi tror och hoppas, på väldigt många besökare! Tångkörarvägen är avstängd för obehörig trafik under hela eventet. Vi rekommenderar alla som kan att cykla eller promenera. Kommer du ändå med bil följ skyltning till parkering från Brearedsrondellen och Ranelidsrondellen.

Kioskmöjligheter

Vi kommer ha kiosktält på stranden, där har ni möjligheter att köpa läsk, godis och annat smått o gott. Utanför kiosktältet finner ni två grillar där ni kan köpa korv med bröd samt hamburgare.

Uppträdande av Theoz

Klockan 12:00 står Theoz på scenen som kommer vara på parkeringen, ovanför/i linje med vår centercourt. Vi kommer då ha uppehåll på ca 1 timme så att alla ska ha möjlighet att se konserten.

Övrig information samt andra aktiviteter under dagen finner ni på www.apelviken.se/apple-bay-day

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub