Damer A-lag
Myclub vi gick upp 8april

Säsongens första match...

Publicerad 2018-09-30 20:26
En bra träningsvecka skulle äntligen få avslutas med match och inte vilken match som helst utan säsongens första match.

Idag stod Heidlös för motståndet och vi samlades förväntansfulla och smått nervösa inför denna match. Väl framme i Göteborg kunde man ta på hur taggade tjejerna var för att få komma igång med seriespelet igen.
Vi startade matchen lite nervöst, de första minuterna var inte speciellt mål rika. Lagen kände på varandra och bytte mål med varandra fram till 3-3, sedan genom bra försvarspel och tålamod i anfallsspelet gör att vi rinner ifrån till i paus. Idag är en sådan dag där allt fungerar och alla spelare som är inne gör sitt för att bidra.
Andra halvlek inleds med ett aggressivt försvarsspel vilket resulterar i kontringar och enkla mål, alla i laget fortsätter att bidra och efter 16 minuter har vi enbart släppt in ETT!! (mål bakåt) medan anfallsspelet samtidigt fungerat. I slutet tappar vi vårt spel bakåt något och släpper in ytterligare 5 mål denna halvlek. Men vad gör det när vi leder matchen och vi spelar med en härlig energi och glädje?! När matchklockan ringer står vi som segrare, vi har vunnit premiären med 18 bollar, 28-10!

Idag lyfter vi fram laget som tillsammans skapar energi åt varandra och ett bra bevis på detta är också att alla utespelare gör mål. Främsta målskytt är dagens yngsta spelare som gör sin första tävlingsmatch - Linnea Redenfors som gör 6 mål.

Dagens målskyttar:

Linnea Redenfors 6

Ida Bergman 4

Johanna Elofsson 4

Amanda Lydén 3

Linnea Gunnesson 3

Moa Bergemyr 3

Maria Hallberg 2

Linnea Alzén 1

Emma Alzén 1

Maia Gabrielsson Nilsson 1


Nu hoppas vi att vi syns på lördag den 6/10 kl: 16.30 när vi spelar hemmapremiär mot Kropps från Uddevalla!

Väl mött!

Mattias Roth
Md webp.net gifmaker
Md webp.net gifmaker
Md webp.net gifmaker
Md webp.net gifmaker
Md socialamedier
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub