Damer A-lag
Myclub vi gick upp 8april

4 unga spelare flyttas upp till damlaget

Publicerad 2018-09-24 19:14
Damlaget bygger underifrån och som led i detta, flyttas fyra unga spelare upp till vårt damlag.

Från vänster på bilden:

Klara Oliv är född 2001 och är en spännande V6:a som är träningsvillig, med höga krav både på sig själv och sin omgivning.

Linnea Redenfors är född 2001 och är en V9:a som är tung att möta. Linnea kan både gå på genombrott och skjuta. En träningsvillig spelare som ständigt vill utvecklas.

Thilda Apelgren är född 2001 och är en spelare som tar mycket stryk för att sätta sina kompisar i lägen, en av Thildas styrkor är andrafasen i kontringarna. En träningsvillig spelare som alltid ger allt.

Clara Lager är född 2001 och är en speluppläggare som ser helheten och ser till att kompisarna kommer till bra lägen. Clara är träningsvillig och väldigt mån om sin och sina lagkamraters utveckling.

Tjejerna är talangfulla och träningsvilliga, vilket är en förutsättning för att nå högt. Dessa tjejer kommer kämpa för att ta en plats i damlaget, som har en ambition att nå toppen av serien. Eftersom tjejerna utvecklats väldigt mycket de senaste säsongerna och dessutom är våra egna spelare, är vi är väldigt glada att dessa tjejerna fortsätter sin satsning i klubben. Tjejerna har 2 år kvar i skolan vilket medför att vi har möjligheter att utvecklas tillsammans under de kommande 2 säsongerna

Md webp.net gifmaker
Md webp.net gifmaker
Md webp.net gifmaker
Md webp.net gifmaker
Md socialamedier
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub