Damer A-lag
Myclub vi gick upp 8april

Onsala HK - HK Varberg

Publicerad 2018-12-02 23:23
Då var det dags för match igen och denna afton väntade ännu ett topplag.. Onsala HK är HK Aranäs C-lag, vilket innebär att man inte vet vad för spelare man får möta..

Tjejerna denna afton kändes taggade till tusen, nästan lite övertända - så det drog åt det negativa hållet. Så under uppvärmningen var det spända och förväntansfulla spelare som ville spela.Väl till matchen så börjar vi med ett stabilt försvarsspel och bra anfallsspel, vilket Onsala också gjorde, så vi följs åt till 3-3, därefter gör vi ett ryck och gör ett par enkla mål som gör att vi skapar en ledning med 8-3. Därefter följs vi åt och vi går till pausvila med ledning 18-11. Denna halvlek leds vi av Redenfors och Gunnesson som gör ett par enkla mål från 9m, men även Evelina gör ett par viktiga mål från linjen.I paus pratar vi om att fortsätta göra jobbet i försvarsspelet, springa och spela vårt spel.Efter paus gör vi precis det, vi håller oss till spelplanen; smäller på bakåt, trycker upp bollen, håller oss till spelet. Onsala knappar in i mitten av halvleken, men vi har vid det läget av matchen fortfarande två bollar upp på Onsala, bäst i Onsala var den förra elitspelaren Malin Pedersen som skapade oreda i vårt försvarsspel med sina luriga skott och genombrott. Men med koll på Malin så blev vår "dipp" inte långvarig utan vi ändrade snabbt på ett par saker och vi kör vidare med det vi avtalat. Lisa Hägg är en starkt bidragande orsak till vår fina match, hon har ca 38% i räddningsprocent vilket innebär 15 kvalificerade räddningar! Utöver det är det Linnéa Gunnesson som skall höjas idag, bra försvarsspel och 10 mål framåt!
Vi vinner matchen med 30-24, riktigt starkt!Vi tar med oss denna match hem, med tankarna på hur bra vi kan spela och hur mycket det kräver av oss som lag! Vi tillsammans är grymma!Målskyttar idag:
Linnéa Gunnesson 10 mål
Linnéa Redenfors 6 mål
Evelina Andersson 4 mål
Johanna Elofsson 3 mål
Maia Gabrielsson Nilsson 2 mål
Klara Oliv 2 mål
Anna Gordh 2 mål
Ida Bergman 1 målLisa Hägg 15 räddningar, varav 1 på straff.
Vi tackar er som var i Aranäshallen och stöttade oss, ni är magiska!Nästa match som vi spelar, spelas hemma den 15/12 kl: 16.30 mot RIK, skriv in det i kalendernMed vänlig hälsning, ledarna för kvällen - Mattias och Linnéa

Mattias Roth
Md webp.net gifmaker
Md webp.net gifmaker
Md webp.net gifmaker
Md webp.net gifmaker
Md socialamedier
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub