Damer A-lag
Myclub vi gick upp 8april

Kongelf - HK Varberg

Publicerad 2018-10-14 22:46
Kul med match igen, det är därför vi tränar.. Idag stod Kongelf för motståndet och vi skulle göra vår andra bortamatch. Efter en stark inledning av serien skulle vi än en gång bevisa vad vi står i årets serie..


Vi åker till Kungälv med en trupp som tränat bra under veckan och alla var laddade för dagens uppgift. Matchinledningen är inte med oss fullt ut, okej försvar och målvaktsspel men framåt lyckas vi inte få dit bollen. Kongelf ställer upp med ett lag som är både rutinerat och lurigt. Vi har i första halvlek svårt att få tag på tre spelare som i sin tur gör att deras lagkamrater kommer till bra lägen. Idag är det framåt vi har de största problemen, vi kommer till bra lägen både på kanten och från 9m, men får inte dit bollen. Halvtidsresultat denna afton är: 11-5 till Kongelfs fördel.


Vi har en bra genomgång i paus och hela truppen är överens om att vi kan bättre. Vi kliver in i andra halvlek på ett sätt som gör att vi till en början får några lätta mål genom första fas kontring, men nu får vi inte stopp på dem bakåt. Detta gör att vi byter mer eller mindre mål med dem under andra halvlek. Matchen slutar 17-23, förlust med 6 bollar.

Idag är det kollektivt vi inte lyckas komma upp i rätt nivå och hålla våra avtal. Men vi står upp och krigar för varje boll i 60 minuter. Vi tar trots förlusten med oss att vi kämpar och sliter trots att vi inte lyckas fullt ut idag, vi skapar lägen. Sedan kan diskussionen om en-domar-system i dessa divisioner är rätt, det är inte rättvist för någon, men som sagt den diskussionen tar vi en annan gång...

Bästa målskytt idag är Linnea Redenfors som idag gör 6 mål.

Fördelen med idrott är att man får nya chanser och på onsdag är upp till oss att ta revansch, hoppas du kommer och stöttar oss på onsdag den 17/10 när vi tar emot Göteborg Finest 19.45 i Idrottshallen.

Dagens målskyttar:
Linnea Redenfors 6 mål
Moa Bergemyr 4 mål
Amanda Lyden 2 mål
Johanna Elofsson 2 mål
Anna Gordh 1 mål
Klara Oliv 1 mål
Maia Gabrielsson Nilsson 1 mål


———

Med vänlig hälsning, Mattias
Mattias Roth
Md webp.net gifmaker
Md webp.net gifmaker
Md webp.net gifmaker
Md webp.net gifmaker
Md socialamedier
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub