Damer A-lag
Myclub vi gick upp 8april

HK Varberg - Göteborg Finest

Publicerad 2018-10-21 09:01
Match 2 inom 4 dagar, denna gång var det hemmamatch. Skulle vi resa oss upp efter söndagens drabbning mot Kongelf?! Vi är laddade och revanschsugna, vi vet var felen var i förra matchen, så idag skulle vi göra det bättre..

Samlingen och uppvärmningen speglar ovanstående - tjejerna är laddade! Matchen går igång och vi jobbar på ett fint sätt bakåt, förutom ett par individuella misstag. Matchens första halva är bra bakåt, men framåt får vi inte in bollen. I första halvlek spelar vi vårt anfallsspel och kommer till fina lägen men får inte in bollen. Efter ett par halvskador på Linnea G (knät), Amanda (låret) och Johanna (huvudet) så använder vi oss av hela truppen i första halvlek. Halvtidsresultat denna afton är: 10-8 till Göteborg Finest fördel.

Vi har en bra genomgång i paus och hela truppen är överens om att vi kan bättre. Det handlar om 2 bollar och det ska vi lösa genom hårt arbete bakåt och kontrollerade avslut. Vi fortsätter jaga och kommer ikapp genom hårt arbete bakåt och ett par fina räddningar av Lisa i målet, men väl i anfall har vi svårt att få in bollen. Denna halvlek går vi hårt på 7-8 spelare. Matchen slutar 18-20, förlust med 2 bollar.

Denna kväll står vi tillsammans och har gjort det vi bestämde oss för inför matchen, vi smäller på bakåt och vi håller oss till våra starter, men vi får inte in bollen i mål och det är en förutsättning för att vinna matcher. 20 insläppta mål är bra, men framåt behöver vi fortsatt jobba vidare. Denna kväll jobbar och sliter vi i 60 minuter och vi är missnöjda med de förlorade poängen men vi kommer igen!

I denna match gör ytterligare en av våra unga lovande spelare debut i Damlaget och hon visade att hon är med för att bidra.. Thilda Apelgren gör idag ett fint arbete i försvaret och får även sätta en boll framåt!

Bästa målskytt idag är Linnea Redenfors som idag gör 7 mål.

Snabbinfo om matchen:
Slutresultat 18-20
Halvtidsresultat: 8-10
Vi fick 2 gula kort
3 straffar varav 2 mål av Redenfors
Redenfors fick 2 min utvisning

Mål
Linnea Redenfors 7
Linnea Gunnesson 5
Ida Bergman 2
Anna Gordh 1
Klara Oliv 1
Johanna Elofsson 1
Thilda Apelgren 1Med vänlig hälsning, Ledarteamet för damerna genom Mattias Roth

Mattias Roth
Md webp.net gifmaker
Md webp.net gifmaker
Md webp.net gifmaker
Md webp.net gifmaker
Md socialamedier
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub