Pojkar 2008
Neutral banner anton

Matchrefererat Särö vs HK Varberg

Publicerad 2019-10-27 16:40
En tung start men magisk avslutning

Denna gråa söndag skulle förgyllas genom en resa till Särö och match borta mot Särökometerna.

Trots att det vankas lov efterföljande vecka så var det 10 stycken tappra killar som samlades för att försvara våra vackra gröna färger, innan det väntar ett par matchfria veckor sedan.

Vi var noga innan matchen att poängtera vikten av att springa tillbaka hem vid tappade bollar och missade avslut, och att det var just denna detaljen som vi skulle träna på idag.

Särö hade en blandning av spelare födda 07/08 och spelar samma typ av försvarsspel som vi gör, dvs 3-2-1, och var starka och snabba i sitt spel. Särö spelar ett mycket bra försvar och vi får verkligen kämpa för att komma till lägen i första halvlek. När vi kommer till lägen så räddar deras mycket duktiga målvakt våra avslut och de går till halvtidsvila med 17-0 ledning.

Inför andra så poängterar vi återigen vikten av att springa hem men också av att få mer röreselse i vårt anfallsspel, vi måste göra det lite svårt at försvara mot oss.

Vi spelar en helt fantastisk anda halvlek där vi sköter hemspringet perfekt hela halvleken. I anfallsspelet så får vi mer rörelse och motståndarna tappar bort oss och vi får till många bra avslut.

Andra halvlek slutar 11-9 till motståndarna och de sista 10 minutrarna vinner vi med 4-3! En riktigt bra avslutning på matchen och grabbarna var rejält trötta efter att ha sprungit hela matchen och verkligen gjort sitt bästa i 40 min.

So grädde på moset så är det även premiär för vår nya kaptensbindel, regnbågsfärgad så klart! För hos oss är alla välkomna och precis lika mycket värda.

Rapport från nöjda, glada och stolta tränare// Peter och Anders

Md csr vsu hk varberg myclub
Md socialamedier
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub