F11
Myclub vi gick upp 8april

Julavslutning och bingolotter

Publicerad 2018-12-19 12:31
Julavslutning
Välkommen på HK Varbergs julavslutning
Julavslutning, bingolotter och julkaffe! Vi samlas 17.45 på läktaren. Svarta shorts, vit, grön eller röd tröja. Ta på en tomteluva och ett glatt humör

Hej!

Vilken FANTASTISK början på säsongen 18/19! Laget startade med 15 tjejer och nu är vi hela 25 härliga tjejer och tre tjejer kommer troligtvis börja efter nyår. Ett grymt härligt positivt gäng!Ett stort mål vi ledare haft under hösten är att göra roliga saker utanför handbollsplanen för att svetsa samman gänget. Tjejerna kommer från 7 olika skolor från Läjet i söder till Veddige i Norr. Så himla roligt att lära känna tjejer som man inte hade lärt känna om inte handbollen varit den gemensamma nämnaren. det finns inget bättre än att komma till hallen och spendera tid med världens bästa gäng!

Idag är det julavslutning! Vi har bestämt att vi har på oss svarta shorts och julig tröja i vit, grön eller röd färg och tomteluva. Tjejerna ville också att vi ska ha två inbakade flätor! Klubben bjuder på korv och bröd samt lite smakprov på världens mat.

Glöm inte ta med de bingolotter som ni inte sålt så kan vi lämna tillbaka dessa. Swisha in betalningen till Josefine 070-6719289 märk med barnets namn. Jag tar med kaffet och muggarna och delar ut dem. Swisha också in den summan till Josefine. Jag swishar in hela summan till klubben från f11.

Vi ses!

Ledarna

Josefine
Md webp.net gifmaker
Md webp.net gifmaker
Md webp.net gifmaker
Md webp.net gifmaker
Md socialamedier
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub