Myclub vi gick upp 8april

Fantastisk fullträff i Linköping!

Publicerad 2018-12-16 11:22
70241fd5 3173 40fa bc30 37bd01ab1e2f
Sista matchen inför juluppehåll så säkrade herrlaget två poäng på ett imponerande sätt mot svårslagna RP Linköping. Vinst 30-15 efter 13-6 i halvlek.

Otroligt väl genomförd match av killarna. Att vinna borta mot RP med 30-15 är inget man gör per automatik. Grunden med en inställning av stål fanns och rent taktiskt hade vi full koll för dagen. Bakåt hade vi släppt 2 mål efter 23 minuter och modet att fortsätta mala på fanns hela tiden. Som många gånger under hösten va det en laginsats där alla fick speltid och bidrog till segern.

Vi kan nu summera en väldigt bra höst och blickar fram emot en spännande vår med många heta matcher. Inom kort väntar en välförtjänt ledighet med några individuella träningspass. Laget är ödmjuka inför framtiden och tillsammans med det starka stödet på läktarna i Varberg ska vi fortsätta att sälja oss riktigt dyrt match för match. Försvar och målvaktsspelet av idag Calle höll riktigt hög klass och just den delen av spelet med försvar , målvakt och kontringsspel är det vi ska bygga vidare på framöver.

Tack från hela laget för all stöttning under hösten. Stolta, starka, tillsammans.
Skickat från min iPhone

Hans Karlsson
Md webp.net gifmaker
Md webp.net gifmaker
Md webp.net gifmaker
Md webp.net gifmaker
Md socialamedier
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub