Myclub vi gick upp 8april

Viktig hemmaseger mot Kungälv

Publicerad 2019-02-02 15:49
Cde08651 9b6f 4812 ba2f 4cb168626401
Ännu en skön hemmaseger i Arenan, 27-19 mot Kungälv. 14e raka matchen utan förlust och fortsatt serieledning.

Det blev till en väldigt skön seger mot Kungälv. En match som fick en fördröjd start på 45 minuter. När sådant sker så gäller det att kunna hantera det på bästa möjliga sätt . Acceptera situationen och fokusera på det man kan påverka. Killarna valde att göra om vår normala procedur för andra gången på 1h. Ett klokt sätt att börja om från början och att själva tiden då inte är avgörande.

Vi fick en väldigt bra start på matchen och visade direkt pondus gällande försvar, målvaktspel och attacker. Gustav fick förtroende att agera spets i vårt offensiva försvar för första gången och löste det galant med hjälp av övriga spelare som kommunicerade och slet över hela banan. Som mest ledde vi med 8 mål. Andra halvlek handlade om att ösa på och inte locka in Kungälv i matchen. Det gjorde vi inte heller och vi kunde säkra hem segern komfortabelt.

Återigen en kollektiv bra insats. Kungälv är inte dåliga men vi visar att vi är svårforcerade. Extra plus går till Calle som va formidabel i målet och visade hur bra hans högsta nivå är. Även nämnde Gustav, Jespers säkra straffskytte och Anton Jönsson spel på olika positioner imponerade. Vår bredd är väldigt stark och alla bidrar med positiv energi oavsett spelade minuter. Det är vår styrka och kommer så även vara framöver!

Tack även till vår fantastiska publik som inte blev sömnig av fördröjningen utan bar oss fram under hela matchen. Nu laddar vi om för två långa bortamatcher mot Västerås och Lindesberg

Hans Karlsson
Md webp.net gifmaker
Md webp.net gifmaker
Md webp.net gifmaker
Md webp.net gifmaker
Md socialamedier
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub