Neutrabanner

Vi söker en Verksamhetsansvarig

Publicerad 2021-11-01 09:34
Mall logo nyhet
Vi söker nu en Verksamhetsansvarig till vår förening.

Handbollsklubben Varberg är en förening som bildades 1973. Klubben bedriver handbollsträning för ett stort antal barn/ungdomar men även en seniorverksamhet för herrar och damer. Genom ideella ledare driver vi en verksamhet som engagerar hundratals aktiva. Föreningens värdeord är Stolta, Starka och Tillsammans och genomsyrar all verksamhet.

I rollen som Verksamhetsansvarig har du ett övergripande ansvar för verksamheten och arbetar för föreningens fortsatta tillväxt. Du arbetar med administrativa uppgifter på kansliet som tex med fakturering, bokning av träningshallar och domare samt svarar på mail och samtal till klubben. Budgetansvar och arbetsledning av anställd personal är en del av rollen och du verkar även som stöd till styrelse och arbetsgrupper. Som Verksamhetsansvarig är du också engagerad i marknadsföring, sponsring och i event.

Vi söker dig som har relevant utbildning eller med erfarenhet av ledarskap och personalansvar. Har du erfarenhet från liknande roller i idrottsrörelsen ser vi som ett stort plus, men inget krav.

Som person tror vi att du har ett starkt engagemang, kan jobba självständigt, är strukturerad och har lätt för att se både till detaljer och helhet. Du gillar att hålla i många trådar samtidigt och är lösningsfokuserad. Du ska du vara tydlig, lyhörd och bra på att kommunicera, samt fatta beslut och verkställa dessa. Givetvis älskar du idrott både på ungdoms- och elitnivå.

Du delar idrottens värdegrund. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Du rapporterar till styrelsen.

Arbetsplats: HK Varbergs Kansli.

Arbete på kvällar och helger kan förekomma.

Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.

Har du frågor kring tjänsten kan de ställas till ordförande EvaLotta Peterson 070-217 04 57, evalotta@hkvarberg.se

Ansök genom att maila in personligt brev samt CV till evalotta@hkvarberg.se

Löpande rekrytering genomföres.

Ansök senast 2021-11-17

Vi ser fram emot din ansökan.

Md socialamedier
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub