Neutral banner william sept

Vårhälsning från HK Varberg

Publicerad 2021-04-29 11:39
Sn droppar
Ingen hade väl kunnat tro att säsongen skulle se ut så här? Det har inte varit en lätt säsong att hålla igång eller planera. Förutsättningarna har ändrats hela tiden, det har varit många tvära kast mellan oro och hopp. Olika och nya restriktioner har kommit med kort varsel och alla har varit så oerhört omställningsbara.

Verksamheten från div 1 och nedåt har i princip varit nedstängd, senaste matcherna spelades i oktober. Ungdomarna har tränat både inne och ute, men tyvärr har det inte blivit så många matcher. Stor eloge till alla som orkat hålla i, både spelare och våra fantastiska ungdomsledare.

I handbollsligan krigade herrarna hela säsongen, oftast helt utan publik på läktarna och tabelläget var otroligt tajt i nedre delen hela tiden. Efter sista matchen stod det klart att det blir Allsvenskan nästa säsong. Men vi har målsättning att vara i Handbollsligan och det är det vi kommer att jobba för.

Vi har knappt kunnat ses i hallen eller på läktaren överhuvudtaget, vilket är halva grejen för att hålla den goda gemenskapen. Det har känts så tomt och konstigt. De få som ändå fick möjlighet att vara på plats gjorde sitt bästa att heja på laget!

Till er alla som varit delaktiga på något sätt runt omkring, ingen nämnd och ingen glömd – Ett stort tack för era insatser och för att ni orkat hänga i.

Nu planerar vi framåt

I alla delar av klubbens verksamhet pågår nu planering framåt. Vision 2025 börjar ta form och utifrån den planerar vi långsiktigt för alla delar av verksamheten. Allt ifrån hur vi lockar nya barn till idrotten, hur får vi nya ledare, till hur vi kan etablera oss med våra representationslag både herr/dam i högt upp i seriesystemet.

Föreningens ekonomi har varit en annan utmaning under säsongen. Förväntade intäkter från våra matchevent och ungdomsevent har uteblivit, men tack vare statliga bidrag och hjärtligt stöd från våra partners så kommer vi kunna uppvisa en ekonomi i balans, vilket vi är oerhört glada över. Årsmötet är planerat att hållas 15 juni där bokslutet kommer presenteras.

Den 6 juni ordnar vi en dag för våra aktiva, utomhus, med roliga aktiviteter tillsammans med sina lag. Detta blir istället för vår årliga Beachhandbollscup, som vi brukar ordna den dagen, men som vi tyvärr får ställa in i år. Påsklovshandbollen för våra ungdomar blev också inställd, men vi planerar aktiviteter under sommaren och självklart också för vårt föreningsläger inför säsongsstart.

Den allra viktigaste uppgiften vi har som förening, är att sätta våra barn&ungdomar i rörelse och behålla dem inom idrottens gemenskap så länge som möjligt. Det är det som är vår stora drivkraft inom föreningslivet. Detta har varit en stor utmaningen på alla sätt det senaste året, men vi hoppas att att det till hösten återgår till det normala igen med full aktivitet i våra hallar och matcher, seriespel och cuper för våra ungdomar

Ha en riktigt fin helg med Valborgs- och förstamaj-firande!

Varma hälsningar

Styrelsen, HK Varberg

Styrelsen
Md fans 800px
Tack för ert stöd, både ni få från läktaren och alla ni där hemma framför TV'n.
Md bb201202ka025
Vårt herrlag krigade in i det sista men föll på mållinjen om en plats i Handbollsligan. Men vi ska tillbaka!
Md hkvf13 usm 6
Vi längtar alla tillbaka till "det normala" med matcher, cuper och gemenskapen med lagkamrater.
Md applebayday2018 11
Beachhandbollen 2021 får vi tyvärr ställa in igen. Men vi planerar istället för en aktivitetsdag för våra ungdomar.
Md csr vsu hk varberg myclub
Md socialamedier
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub