Neutral banner william sept

Välkomna tillbaka #2 och #17

Publicerad 2021-04-26 14:42
Dannetobbe
Vi har glädjen att presentera två tunga nyförvärv till vår organisation, Tobbe Bengtsson och Daniel Lindgren.

Två goa gubbar med stort hjärta för klubben är tillbaka i tjänst. Det handlar dock inte om spel i gröna tröjan, utan vara en del av föreningens organisation med visionen att bygga vidare på senaste årens framgångar och tillsammans nå nya mål med HK Varberg.

Tobbe och Danne kommer bidra med sitt engagemang i föreningens Marknadsgrupp och jobba med klubbens partners. Välkomna tillbaka!

- Det känns fantastiskt kul att kunna vara med och bidra till föreningen igen igen efter ett års "uppehåll". Tyvärr så föll vi sportsligt på mållinjen och trillade ur Handbollsligan, men vi ska göra allt tillsammans för att åter ta steget upp i Handbollsligan igen och ta nästa steg i utvecklingen. Att arbeta med alla fantastiska partners ser vi fram emot, säger Danne och Tobbe gemensamt.

- Vi har länge bearbetat dessa nyförvärv, och det är väl många som gärna hade sett dom ta på sig matchtröjan igen. Men jag tror de kommer göra en bättre insats i arbetet med våra sponsorer, och jag är väldigt nöjd med årets värvning, säger sponsoransvariga Måns Lundahl med glimten i ögat i en kommentar.

Varmt välkomna tillbaka i laget #2 & #17!
Stolta och starka tillsammans.

Md csr vsu hk varberg myclub
Md socialamedier
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub