Neutral banner 2021

Välkomna Jonathan & Filip

Publicerad 2021-06-04 10:18
4juni
Ytterligare två pusselbitar på plats för herrlaget inför kommande säsong. Vi välkomnar Jonathan Lind och Filip Andersson Moberg till HK Varberg.

Herrlaget kan glädjande presentera två nyförvärv till truppen inför kommande två säsonger. Två rutinerade spelare som senaste säsongerna spelat i Norge, men nu återvänder hem till spel i Sverige och HK Varberg.

- Pusselbitarna börjar falla på plats och vår trupp ser nu väldigt intressant ut inför kommande säsong på alla positioner. Med Jonathan och Filip i laget kommer vi stärka upp vårt försvar ytterligare, och Filip stärker upp på 9M, säger Hasse Karlsson i en kommentar.

Filip Andersson Moberg

24 år i aug månad/född 1997
Längd 189 cm
Vikt 100kg
Klubbar: Nötteröy, Kungälv, Kristianstad, HK Drott
Moderklubb Kungälv
Position M9, V9

-Det känns bra o komma till HK Varberg! Ska bli kul och se laget utvecklas tillsammans och förhoppningsvis komma tillbaka till Handbollsligan. Ska också bli kul att spela framför den fantastiska publiken som jag vet finns här. hälsar Filip i en kommentar.

Jonathan Lind

24 år i juli månad/född 1997
Längd 194 cm
Vikt 113 kg
Position M6
Klubbar: Fold HK
Moderklubb: IK Sävehof

- Det känns jättebra bra att få komma till HK Varberg nästa säsong. Föreningen har bra ambitioner och en miljö där jag kan utvecklas vidare som handbollsspelare. Så jag ser framemot att få spela i den gröna tröjan framöver och hoppas att jag kan bidra till att HK Varberg kommer tillbaka till Handbollsligan, säger Jonathan i en kommentar.

Md socialamedier
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub