Välkommen som medlem, säsongen 2019/2020

Publicerad 2019-10-09 11:45
Nu har vi även sänt ut fakturor till våra yngsta medlemmar för inbetalning av medlems- & träningsavgifter för säsongen. Saknas din faktura i din mailbox så kan det bero på att du inte är inskriven vårt register My Club, alternativt är att ni inte uppdaterat er e-postadress. Ni åtgärdar det genom att maila in till kansli@hkvarberg.se Vi kan givetvis posta din faktura, men det underlättar självklart om du kan ta emot den via mail

Tänk på att;

En av de viktigaste inkomsterna en ideell förening har är medlemsavgiften. Man kan se medlems- och träningsavgiften som ett solidariskt tecken på att man valt att stödja föreningens verksamhet, oavsett om man är en stödmedlem eller aktiv. Det innebär dessutom, att man har rätten att göra sin röst hörd i föreningen som betalande medlem.

Inbetalning till HKV:s bankgiro 735-1216 eller via swish 123 122 95 17. Viktigt att notera namn, personnummer samt lag.

På denna länken https://hkvarberg.myclub.se/menu/pages/19340 får ni all information om avgifterna, från medlemsavgift på 350 kr till träningsavgifter för resp åldersgrupp.

Tänk på att medlemsavgiften på 350 kr betalar man oavsett om man är aktiv eller passiv stödmedlem. Träningsavgift tillkommer för våra aktiva medlemmar.

Md bokabiljett
Md csr vsu hk varberg myclub
Md socialamedier
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub