Myclub banner neutral

Välkommen Ram Turkenitz

Publicerad 2019-05-23 09:27
Fb ram 23maj
​Tillsammans är vi idag extra stolta i HK Varberg. Vi hälsar Ram Turkenitz från Israel varmt välkommen till Sverige, HK Varberg och Handbollsligan.

Ram är född 1995, spelar på nio meter och har gjort 30-tal seniorlandskamper för Israel. De senaste säsongerna har han spelat i Israels högsta ligan, tillhör nu ligalaget Maccabi Srugo Rishon Lezion som har chans att bli mästare på hemmaplan i pågående finalspel. Trots sin ålder har han redan spelat flera år i landslaget, senast under våren i EM-kval för Israel. Att Ram nu ser HK Varberg som sin första klubb utanför sitt hemland känner vi en stor ödmjukhet, glädje och stolthet över.

- Ram är hjärtligt välkommen till klubben. Han är redan en väldigt kompetent handbollsspelare och vi hoppas på en fortsatt utveckling hos oss i Varberg. Förutom att han har ett bra skott är han även dynamisk och kommer passa väldigt bra in hos oss. Att han väljer oss före flertalet andra starka alternativ i Europa känns väldigt inspirerande säger tränare Hasse Karlsson.

- Förutom ett kvitto för klubbens arbete och ambitioner är detta även ett kvitto för den svenska ligan, att spelare som den denna gången är långväga härifrån vill spela i Handbollsligan. fortsätter Hasse Karlsson.

Tillsammans har klubben jobbat intensivt de senaste veckorna för att detta skulle bli möjligt och vi vill tacka våra samarbetspartners för har gjort detta möjligt. Ram Turkenitz kommer till Varberg under sommaren och ansluter till truppen i slutet av juli och god tid inför ligapremiären den 7 september. Varmt välkommen till Varberg!

Md ram3
Ram Turkenitz
Md bokabiljett
Md csr vsu hk varberg myclub
Md socialamedier
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub