Neutral banner william sept

Välkommen Oskar Davidsson

Publicerad 2021-03-24 15:12
Oskar davidsson
Glädjande nyheter från HK Varberg, ytterligare en ung talang från ungdomslandslaget väljer HK Varberg. Välkommen till oss Oskar!

Oskar är född 2002 och listad som en av handbollsveriges största talanger med meriter från ungdomslandslaget (11 U-landskamper), där han även var lagkapten i U17. Oskars position är V9, och kommer med sina 100kg och 197cm stärka upp laget både i anfall och försvarspel.

- Känns väldigt bra och ett kvitto på att vi är en attraktiv förening när vi kan knyta till oss ytterligare en talangfull spelare från ungdomslandslagen till HK Varberg. Oskar kommer med sin spelstil tillföra mycket både i anfall och försvar i vårt lagbygge inför kommande säsong. Vi tackar Sävehof för ett gott samarbete, säger tränare Hasse Karlsson.

Oskar kommer tillhöra Sävehof med lånas ut till HK Varberg kommande säsong.

- Det känns verkligen roligt att komma till HK Varberg. Jag har fått ett gott intryck av föreningen, med höga ambitioner och en långsiktig vision som passar mig. Jag hoppas kunna bidra till att ta upp HK Varberg till Handbollsligan igen och ser framemot att spela inför hemmapubliken i Varberg, säger Oskar

Att kunna knyta till sig ytterligare en talangfull spelare ligger i linje med den strategi och vision klubben har för att etablera sig i eliten. Sedan tidigare har HK Varberg knutit till sig Axel Skoog från allsvenska AIK, även han med U-landslagsmeriter och lagkamrat till Oskar i ungdomslandslaget.

Elitgruppen fortsätter sitt arbete med att bygga ett slagkraftigt lag till nästa säsong, och även kommande säsonger. Ambitionen är att tillhöra toppen i Allsvenskan 21/22, och återigen ta steget upp i Handbollsligan. Visionen är att långsiktigt etablera HK Varberg bland de främsta i Sverige.

Det är nu officiellt att Hampus Dahlgren lämnar och spelar kommande säsong i ligalaget Hallby. Vi tackar Hampus för sina insatser i gröna tröjan och lycka till i Handbollsligan med Hallby.

Även Karl Toom lämnar HK Varberg för vidare spel utomlands, ny klubb ej klar. Tack Karl för din tid i Varberg, bara synd att vår hemmapublik inte fick se dig live.

Md bb201202ka020
Tack Hampus och lycka till i Hallby.
Md bb201202ka029
Tack Karl din insats i vår gröna tröja. Lycka till i kommande lag.
Md csr vsu hk varberg myclub
Md socialamedier
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub