Neutral banner william sept

Välkommen Julian Sjögren

Publicerad 2021-04-09 13:17
Julian
Julian in action i en U-landskamp 2019
Glädjande nyheter från HK Varberg, ytterligare en ung lovande talang från ungdomslandslagen väljer HK Varberg.

Julian är född 2002 och har den senaste säsongen spelat med Redbergslid i Handbollsligan. Julian har även meriter från ungdomslandslaget (8 U-landskamper), och spelar på vänsterkanten.

- Ännu en ung lovande talang väljer att utvecklas i HK Varberg före större klubbar i Handbollsligan. Det känns bra att knyta till sig en duktig spelare på vänsterkanten, säger tränare Hasse Karlsson.

Julian kommer spela för HK Varberg de kommande två säsongerna.

- Det känns bra och stimulerande att vara en del av den satsning på unga spelare som görs i HK Varberg. Jag har fått ett gott intryck och en bra helhetsbild av Varberg som förening, men även som stad. Jag ser detta som en stor möjlighet att utvecklas, och bidra att HK Varberg återigen kan ta steget upp i Handbollsligan, säger Julian

Att kunna knyta till sig ytterligare en talangfull spelare ligger i linje med den strategi och vision klubben har för att etablera sig i eliten. Sedan tidigare har HK Varberg knutit till sig Axel Skoog från allsvenska AIK, Oskar Davidsson från Sävehof, bägge lagkamrater till Julian i ungdomslandslaget.

Elitgruppen fortsätter sitt arbete med att bygga ett slagkraftigt lag till nästa säsong, och även kommande säsonger. Ambitionen är att tillhöra toppen i Allsvenskan 21/22, och återigen ta steget upp i Handbollsligan. Visionen är att långsiktigt etablera HK Varberg bland de främsta i Sverige.

Md csr vsu hk varberg myclub
Md socialamedier
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub