Myclub vi gick upp 8april

Tobbe och Danne satsar vidare i Handbollsligan

Publicerad 2019-04-24 10:07
Myclub dannetobbe1
Trotjänarna Tobias Bengtsson och Daniel Lindgren fortsätter väldigt glädjande att satsa i klubben och med HK Varberg i Handbollsligan.

Att "Tobbe" och "Danne" som Varbergare och tillika starka föredömen i klubben, fortsätter att spela känns fantastiskt kul och bra.

Tobias Bengtsson kom tillbaka 2010 från HK Drott, och Daniel Lindgren 2015 som nybliven Svensk Mästare med IFK Kristianstad. Bägge spelarna har spelat ihop sedan barnsben i HK Varberg och kom tillbaka med en gemensam dröm, att ta upp sin moderklubb till högsta serien!

- Underbart att det blivit klart med "gubbarna". Båda är föredömen både på och utanför planen. Deras dröm om Handbollsligan är nu verklighet och jag vet att dem nu längtar till att sätta Varberg på handbollskartan även i högsta ligan. säger Hans Karlsson i en kommentar.

- En viktig del i vårt lagbygge, där båda är vinnarskallar och som ger allt för laget och föreningen i både med och motgång. Den enda rädslan man som tränare har är väl att dem nu klurar på i vilken match den lyckosamma "flaskan" ska användas, avslutar tränare Hasse Karlsson.

Md hkv playoff16april 4850
Tobbe firar avancemanget till ligan med sina barn.
Md hkv playoff16april 4867
Två generationer Lindgren
Md danne
Danne gör mål mot HK Drott i Idrottshallen
Md 7215drott17
Tobbe jublar inför supporters borta mot HK Drott.
Md webp.net gifmaker
Md webp.net gifmaker
Md webp.net gifmaker
Md webp.net gifmaker
Md socialamedier
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub