Banner jubileumskort

Melvin uttagen till landslagssamling

Publicerad 2022-10-18 19:24
3a620828 52c2 4cd1 9908 cb9427fbe51d
Melvin Sjölin från pojkar 2006/07 uttagen på träningsdag med HU16-landslaget. Vi tog ett kort snack med Melvin kring hans tankar om att bli uttagen!

Hej Melvin!

Här i dagarna fick du nyheten om att du blivit kallad till träningsdag med HU16 landslaget i Alingsås den 21 november, stort grattis!

Min första fråga blir ju självklart, hur känns det?

Tack så mycket. Det känns riktigt bra och jag ser fram emot dagen, kommer bli riktigt roligt. Även kul att få träffa många duktiga spelare från andra olika klubbar runt om i Sverige.

Är detta något du hade förväntat dig eller kom det som en överraskning?

Jag hade faktiskt ingen aning om dessa träningsdagar och det var en rolig överraskning när jag såg mitt namn på uttagningslistan. Jag vet vad jag går för, så uttagningen känns rimlig utifrån mina kvalitéer!

Vad ser du mest fram emot med dagen?

Jag ser fram emot att få spela handboll med andra duktiga spelare från Sverige och förhoppningsvis få nya polare. Jag hoppas på att få utvecklas som spelare och jag ser verkligen fram emot att ta den här chansen att visa upp mig. Det är alltid lika kul att få representera HK Varberg! Jag ska ta vara på detta tillfälle till 100 % och efteråt kunna säga att jag gav allt.

Vi önskar Melvin ett stort lycka till & hoppas att det blir en lärorik dag där du tar med dig många positiva erfarenheter från dagen!


#stoltastarkatillsammans

Md jubileumskortetsocialamedier
Köp årets säsongskort här!
Md klubbshop webresurser ts
Md socialamedier
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub