Myclub vi gick upp 8april

Seger mot Tyresö 26-19

Publicerad 2019-03-04 14:37
Img 1877
Det blev till en viktig seger mot Tyresö i näst sista hemmamatchen. Vi behåller vår 2a placering i tabellen och sätter press på OV Helsingborg ända in i slutet.

Efter 60 minuter spelade så vann vi med sju mål. Att vinna med sju mål är alltid starkt och då även mot ett lag som slåss för sin överlevnad i serien som Tyresö gör. Att vinna när man inte spelar på topp är också det starkt och en viktig ingrediens över en serie med 26 matcher. Detta till trots så är det en match som vi slarvar mycket i och det är jämnt länge. När vi gör ett ryck så slappnar vi av för mycket och Tyresö kommer igen. Sen rycker vi igen och historien upprepas sig. Emellanåt stångas vi även för mycket i anfallsspelet och spelar lite svårare än vad som egentligen behövdes.

Förutom de två poängen så tar vi med oss ett väldigt bra försvarsspel i 6-7, bra målvaktsspel, bra straffar av Skoglund och en stark prestation av Dante i sitt attackspel. Tycker även att Tyresö gör många bra saker, vilket man kanske inte alltid tänker på när man analyserar det som va bra och det som vi kan göra bättre. Bystedt fick även göra sitt första mål i HKV-tröjan och fick mycket speltid. Lindroos har gått 60 minuter i stort sett under serien och mår bra av lite avlastning, men han behövs också i full form under de sista matcherna.

Nu går vi in i sluttampen av serien. Med match söndag (AMO borta), onsdag 13/3 (Hallby hemma) och söndag 17/3 (Anderstorp borta). En rafflande avslutning där de flesta lagen i serien har något att spela för. Vi ska fortsatt fokusera på våra prestationer och kommer vara förberedda på tre tuffa matcher för att sedan summera tabellen. Mot AMO brukar det bli jämna matcher och det gäller att leverera på en hög nivå för att slå dem borta.

Därefter vankas det toppmöte mot Hallby och jag hoppas vi på nytt kan få en storpublik i Arenan. Det är fantastiskt med kulissen som blir med all stöttning under våra matcher, stort tack för det! Upp till kamp först på söndag och sedan så ses vi på onsdag 13/3!

Mvh Hasse Karlsson

Hasse Karlsson
Md tabell4mars
Aktuell tabell Allsvenskan Herr 2019-03-04
Md webp.net gifmaker
Md webp.net gifmaker
Md webp.net gifmaker
Md webp.net gifmaker
Md socialamedier
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub