Resultat träningsmatcher herrlaget

Publicerad 2018-09-03 10:51
​Den gångna helgen spelade vi två träningsmatcher i Lindesberg. På lördagen spelade vi mot Lindesberg och på söndagen ställdes vi mot Guif från Handbollsligan.

Lördagens match mot Lindesberg blev en målsnål match med bra försvar och målvaktsspel i båda lagen. Inför matchen sa vi att vi skulle lägga extra fokus försvarsmässigt och det blev ett klart fall framåt jämför med tidigare träningsmatcher. Vi vann matchen med 19-18.

På söndagen ställdes vi mot Guif från Handbollsligan. En kul utmaning att ställas inför så bra motstånd och vi gör även på söndagen en väldigt bra match. Vi förlorar med 29-26 efter att ha varit bakom med 25-24 med några minuter kvar. Återigen bra försvar och målvaktsspel, men även fina prestationer i anfallsspelet.

Sammanfattningsvis en bra helg där vi har fått kvitto på mycket inför seriestarten. Under helgen satte laget också ramverket för vad som ska gälla kommande säsong och målsättningen med säsongen. En sak är klar; Laget är taggat för att komma igång med seriespel.

Hans Karlsson
Md img 0488
Bild från söndagens träningsmatch mot ligalaget Eskilstuna GUIF.
Md webp.net gifmaker 1
Md webp.net gifmaker 2
Md webp.net gifmaker 3
Md webp.net gifmaker 4
Md socialamedier
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub