Neutral banner william sept

Nu är det enbart träning utomhus!

Publicerad 2020-03-18 13:10
Hk vbg
FÖRENINGSVERKSAMHET - uppdaterad rekommendation Samtliga träningstider är avbokade i vårt ordinarie träningsschema under vecka 12, 13, 14 och vecka 15.

Ev träningar efter vecka 15 får vi återkomma till då det beror på rekommendationer från Folkhälsomyndigheten framförallt.

I dagsläget är det utomhusträningar som gäller!

Svenska Handbollförbundet rekommenderar från och med tisdag 17 mars att träningar med laget hålls utomhus och med individuella övningar. Tänk också på att inte göra resor i onödan att den som har sjukdomssymtom inte ska delta.

Folkhälsomyndigheten förtydligade fredagen den 13 mars att det i dagsläget inte finns anledning att ställa in mindre lokala sammankomster, så som träningar. Däremot bör man ta i beaktande de råd som Folkhälsomyndigheten sedan söndagen den 15 mars ger grundskolor och förskolor: "…viss undervisning som idrottsundervisning, kan ha större möjligheter att genomföras utomhus. Undvik de idrottsaktiviteter och andra aktiviteter som inkluderar närkontakt om det är möjligt". Läs mer på folkhalsomyndigheten.se >>

Md csr vsu hk varberg myclub
Md socialamedier
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub