Myclub banner neutral

Lisa och Amanda är klara!

Publicerad 2019-07-24 21:25
Img 3165
Lisa Hägg och Amanda Lydén har i dagarna skrivit på sina kontrakt med klubben för att satsa vidare i division 2.
Lisa Hägg och Amanda Lydén har senaste tiden skrivit på kontrakt till damlagets satsning i division 2.

Lisa Hägg - är född -00 och är en vinnarskalle ut i fingerspetsarna som hela tiden förväntar sig att hennes omgivning ger allt. Lisa är en målvakt som bygger sitt målvaktsspel på explosivitet och känsla för spelet, det har blivit två säsonger hittills i damlaget och hon har växt ut till en viktig spelare för laget. Lisa har skrivit på ett 1 + 1 år kontrakt.

Amanda Lydén - har HK Varberg som moderklubb och har spelat i damlaget under många år, hennes rutin kommer att bli viktig till kommande säsong. Amanda är en av våra M9:or som styr spelet och där krävs ett tålamod och spelförståelse. Hon är även en spelare som är duktig i sitt försvarsspel och stabil i sitt anfallsspel. Amanda har skrivit på ett 2 års kontrakt.

"Med Lisas signatur har vi en del av målvaktsparet som vi hoppas på klar, Lisa har haft en fin utveckling de senaste säsongerna och jag hoppas hon fortsätter driva sig själv och sin omgivning - då kommer vi få fina resultat. Med Amandas signatur har vi nu två spelare på M9, vilket är viktigt då vi vill ha en konkurrenskraftig centrallinje med start i målet och slut hos M6 i anfall." skriver Mattias Roth, damansvarig.

Vill du eller ditt företag vara med på damlagets satsning, ta kontakt med klubbens ansvariga för sponsring.

'

Damlaget
Md bokabiljett
Md csr vsu hk varberg myclub
Md socialamedier
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub