Myclub banner neutral

Linnéa och Hanna har skrivit på!

Publicerad 2019-07-29 20:41
Img 2102
Linnéa Redenfors och Hanna Carlqvist har valt att satsa på att skapa resultat i division 2.
Linnea Redenfors och Hanna Carlqvist har skrivit på för damlaget och är nu redo för att satsa i div. 2-laget. Linnea och Hanna är två av våra egna unga talanger som är födda 2001 med moderklubb HK Varberg.

Linnéa Redenfors - gjorde sin första säsong som senior förra säsongen och gjorde det på ett väldigt fint och intressant sätt. Linnéa är en kraftfull V9 som imponerade stort för sitt mod och stabilitet. Linnéa fick under fjolåret även möjligheten att visa upp sig på ett regionsläger inför U-landslaget. Linnéa har skrivit på ett kontrakt på 1 + 1 år.

Hanna Carlqvist - är en M6 som kommer göra debut under året. Hanna studerar på Sannarpsgymnasiet i Halmstad och var genom skolan i Spanien under hela hösten i fjol. Detta gjorde att Hanna inte hann göra debut under fjolåret. Men nu har Hanna valt att satsa för att ta en plats i damlaget på riktigt. Hanna har skrivit på ett kontrakt på 1 + 1 år.

"Att våra egna spelare väljer att satsa i damlaget är viktigt för både klubben och damverksamheten. Både Linnéa och Hanna är spelare som kommer vara väldigt spännande spelare att följa och utveckla", säger Mattias Roth, damansvarig.

Är du eller ditt företag intresserade av att vara med på satsningen vi gör i damlaget just nu, så är ni välkomna att ta kontakt med klubbens ansvariga för sponsring.

Damlaget
Md bokabiljett
Md csr vsu hk varberg myclub
Md socialamedier
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub