Neutral banner william sept

Julhälsning från HK Varberg

Publicerad 2020-12-23 18:15
Hkv tomte
Det har varit en, minst sagt, annorlunda säsong än vi alla tänkt oss. Effekterna av Covid-19-pandemin gör att inget är som vanligt.

I skrivande stund har vi tydliga restriktioner, vilket innebär att all seniorverksamhet både träning och matcher, är inställda. Detta gäller vårt damlag och vårt utvecklingslag. Ungdomar tom födda 2005 har hittills kunnat hålla igång med träningar, men de nya skarpare restriktionerna (tom 24/1) gör att även våra ungdomar inte längre kan bedriva träning inomhus. Vi ber om uthållighet och för de yngre spelarna gör våra ledare ett jättebra jobb för att ändå få till bra och motiverande träningar och aktiviteter.När väl restriktionerna tillåter kan vi kan fortsätta sprida handbollen genom att göra skolbesök, ordna skolcupen Klirre Cup och visa våra ungdomar hur kul det kan vara med idrott och då gärna handboll.

Den enda verksamheten som är nästan som vanligt är Handbollsligan, där vårt herrlag krigar mot motståndarna i den täta nedre delen av tabellen, sex lag inom tre poäng. Målsättningen att vara kvar i högsta ligan är det som gäller. Styrelsen har ett fortsatt starkt förtroende för spelare i laget, huvudtränare Hasse Karlsson och organisationen runt omkring. Vi är alla stolta över att tillhöra de främsta i Sverige, tillsammans i hela föreningen stöttar vi varandra i med- och motgång.

De senaste nio månaderna har även varit en utmaning för ekonomin. Just nu är den i balans, men vi ser en viss osäkerhet efter årsskiftet. Det mesta pekar på att det inte kommer att tillåtas publik på matcherna i vår, vilket är en viktig intäktskälla, dels entréavgifter och dels kiosk- och lottförsäljning. Vi tittar på olika scenarier beroende på vilka förutsättningarna som ges. Vi har fått en del av de pengar vi har sökt från Riksidrottsförbundet, det var ett välkommet tillskott.

Sponsorintäkter är fortfarande oerhört välkomna och lottförsäljningen ännu viktigare än tidigare. Stort tack alla ni samarbetspartners, som är med oss i med- och motgång.

Trots att det är tuffa tider för publik, spelare, ledare och andra engagerade, ska vi tillsammans se till att hålla handbollsglöden brinnande och hoppas att vi ses inom en snar framtid. Ett stort och varmt tack till alla er ledare som gör ett fantastiskt jobb med våra barn och ungdomar.

Stolta och starka tillsammans ser vi fram emot ett nytt år med nya möjligheter.

Ta hand om er alla. Vi önskar alla en God Jul & Gott Nytt År!

Varma hälsningar
Styrelsen, HK Varberg

Styrelsen
Md csr vsu hk varberg myclub
Md socialamedier
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub