Neutral banner william sept

Johan Szybanow förlänger med HK Varberg

Publicerad 2021-05-12 13:51
Johan
Glädjande nyheter från Johan Szybanow som väljer att stanna kvar i HK Varberg.

Under säsongen lånades Johan Szybanow in från Div 1-klubben Kungsängen när Daniel Lindroos blev långtidsskadad. Johan gjorde stor succé i Handbollsligan och trivs så bra i HK Varberg att han väljer att förlänga kontraktet i två år.

- Jag har blivit väldigt väl mottagen i HK Varberg och stortrivts från början i klubben och nya hemstaden. För mig var det ett givet val att fortsätta i HK Varberg när möjligheten finns, säger Johan.

Johan har spelat i flera allsvenska klubbar, men även rutin från Handbollsligan i Hammarby innan han kom till Varberg. Kontraktet är skrivet på två år, och ett nytt jobb är ordnat i Varberg och nya hemstaden.

- Jag ser fram emot att fortsätta spela med HK Varberg, vi har ett väldigt intressant lag på gång med många unga talanger. Målet är att kriga i toppen av allsvenskan och ge oss möjlighet att ta oss upp till Handbollsligan igen, säger Johan vidare.

Huvudtränare Hasse Karlsson är väldigt nöjd att kunna knyta upp Johan på ett längre kontrakt.

- Johan visade från första stund att det inte var ett tillfälligt lån utan levererade direkt i Handbollsligan. Med Johan har vi nu en väldigt stark högerkant tillsammans med Daniel Lindroos. Dessa två kommer förhoppningsvis stöka till det för våra motståndare kommande säsonger, säger Hasse i en kommentar.

Elitgruppen fortsätter sitt arbete med att bygga ett slagkraftigt lag till nästa säsong och även kommande säsonger. Ambitionen är att tillhöra toppen i Allsvenskan 21/22 och återigen ta steget upp i Handbollsligan. Visionen är att långsiktigt etablera HK Varberg bland de främsta i Sverige.

Md socialamedier
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub