Inför RIK

Publicerad 2019-10-08 09:55
Match7 rik inf r
​Dags för en ny spännande fight och det mot RIK, mesta mästarna. RIK var 80- och 90-talets gigant tillsammans med HK Drott. Ikväll gästar de Arena Varberg och vi ska ge allt för den första segern i ligan.

Redbergslid IK har fostrat oändligt många duktiga spelare, Lövgren, Wislander, Vranjes osv osv. Nu kommer dem revanschsugna till oss i Varberg. I dagens trupp har man flera olika typer av duktiga spelare. Tobias på H9 är allround, gör ofta många mål och assist. Snabba spelare i form av August Wigert och Pontus Mellegård samt en stark skytt i Nicklas Fingren. Laget tippade sig som 3:a inför säsongen och vi ska göra allt vi kan för att bärga poäng.

RIK vill spela en snabb handboll så det gäller att vi har fokus under 60 minuter. För oss gäller det fortsatt att vinna försvar och målvaktsmatchen, samt att få lite kontringsmål. Vi har haft en positiv vecka sedan Malmömatchen och flera spelare känns på uppgång. Vi är i Handbollsligan och behöver all extra stöttning vi kan få. Det är tufft och om det inte vore tufft så skulle alla lyckas oavsett inom vilket gebit man nu verkar. Det härliga är när man får lön för mödan och lyckas med något.

Att få se våra grabbar i Arenan möta lag såsom Kristianstad, RIK, Guif, Alingsås och Sävehof i goa utmaningar borde enligt mig locka mer än att vinna stort mot Allsvenska lag. Nu tutar och kör vi tillsammans i Arenan ikväll. Ta med en kompis och stötta! Upp till kamp!

Hasse Karlsson
Md kka 7927
Hasses tankar inför dagens match
Md bokabiljett
Md csr vsu hk varberg myclub
Md socialamedier
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub