Match18

Inför OV Helsingborg lördag 17.00

Publicerad 2019-11-15 14:59
Fb evenemang 16nov
Två oerhört viktiga poäng står på spel i matchen mot OV Helsingborg. Med vår hemmapublik i ryggen ska vi göra allt för att ta de där två poängen.Välkomna på PUBLIKFEST imorgon, matchstart 17.00.

Ny match och det mot O/V Helsingborg. Det vankas publikfest när våra sponsorer bjuder på gratis inträde. Det vore fantastiskt med en fullsatt Arena på lördag som stöttar oss under 60 minuter och som vanligt är vår 8:e spelare.

O/V förlorade senast mot RIK och vann dessförinnan mot Guif. Lagen på undre halvan av serien vinner sina matcher främst mot varandra och självklart är det extra viktigt för oss att haka på och slå dem lagen. Hemma mot O/V brukar det alltid bli tuffa matchen och vi kommer ge allt vi har. Vi fokuserar på oss själva och vad vi ska göra och vår förhoppning är att återigen få ihop det under 60 min.

I laget är Jesper fortsatt satt ur spel med sin ljumske och Ram går med gips. Vi ska stå riktigt bra i försvaret och minimera enkla misstag. Då får O/V va riktigt bra för att slå oss. Upp till kamp! Tillsammans är vi starka!!

Hasse Karlsson
Md bokabiljett
Md csr vsu hk varberg myclub
Md socialamedier
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub