Inför OV Helsingborg 26/9

Publicerad 2019-09-25 13:23
Match5 ov
Dags för ny bortamatch och det mot OV Helsingborg på torsdag 26/9 kl 19.00. Matchen sänds direkt på C More, varmt välkomna till Solviken där matchen sänds på storbild.

OV har varit en ständig kombattant för oss och det brukar ofta vara jämna fighter. De har liksom oss förlorat sina matcher hittills, men man har gjort ett gott jobb i flera matcher. Inför säsongen har man värvat starkt med Emil och Emil från Guif och bl a Anton Månsson från mångårigt proffsspel utomlands. Ambitionen i föreningen är stark och de lär vara rejält revanschsugna inför denna matchen.

För vår del är vi också laddade för ny kamp. Matchen mot IFK Kristianstad visade nya framsteg för oss, det blir bättre och bättre på flera plan. Att vi gör 28 mål mot Kristianstad och dessutom har bra lägen för flera mål, visar på att vi skapar bra chanser. Under fyra 10-minutersperioder spelade vi helt jämnt och under två förlorade vi med några mål för mycket.

Några skavanker i laget där Jacob Friberg fortsatt är satt ur spel. För poäng mot OV krävs en ny riktigt bra prestation likt mot Kristianstad. Där vi sätter försvar och målvaktsspel, samt kontrar med hög fart. Att vi lyckas skapa samma energi som på våra hemmatcher och fortsätter med gott självförtroende i spelet. Vi ger oss aldrig. Upp till kamp!

Hans Karlsson
Md bokabiljett
Md csr vsu hk varberg myclub
Md socialamedier
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub