Match18

Inför IFK Skövde

Publicerad 2019-11-27 15:53
Fb banner sk vde
​Dags för ny hemmamatch och det mot det klassiska handbollsligalaget Skövde. Matchstart kl 19.00 i Arena Varberg.

Förra säsongen gjorde Skövde det riktigt bra och nådde en semifinal i slutspelet. Plötsligt vallfärdare Skövdeborna till Arenan igen och klubben verkar ha utvecklats ytterligare. I år är man lite mer påpassade av motståndarna, men spås att bli en farlig utmanare av ligan framåt vårkanten. I laget finns en mängd rutin men även ungt med storskytten Jack Thurin i spetsen. Skövde spelar en fartfylld och sevärd handboll och där gäller det att hänga med.

För vår del handlar det om att få stopp i försvaret, få målvaktsräddningar och sen kontra. Saker som de flesta lagen fokuserar på och som alltid är viktigt i handboll. Anfallsmässigt så behöver vi att alla tar ansvar, släpper handbromsen och kör på oavsett vad det står på tavlan. Vår högstanivå är hög. Vi vinner 2a halvlek borta mot Kristianstad med 14-12. Ett Kristianstad som några dagar senare åker och vinner på bortaplan i Champions League. Det förklarar lite komplexiteten i vår sport.

Vi har allt att vinna nu och får vi en bra träff i matchen så har vi absolut möjligheten till vinst. Vi ses i Arenan. Upp till kamp!

Md bokabiljett
Md csr vsu hk varberg myclub
Md socialamedier
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub