Inför HK Malmö

Publicerad 2019-09-30 17:18
Match6 malm
​Dags för ny spännande utmaning i vår hemmaborg. Denna gången ställs vi mot HK Malmö tisdag kl 19.00 i Arena Varberg.

Malmö slog Kristianstad i sin senaste match med 30-20 på bortaplan. Självklart kommer det bli en tuff uppgift. Men vi ska fortsätta fokusera på prestationen för såväl lag som individ, liksom vi gjorde vid senaste hemmamatchen.

Malmö har en imponerande bredd med starka spelare i laget. Viktor Östlund är en av seriens bästa spelare och tillsammans med honom på v9 huserar Filip Berentsen som vi välkomnar tillbaka till Varberg. På högernio återfinns Magnus Persson som vi känner väl sedan hans tid i HK Drott. Ett komplett lag som vi ska göra allt vi kan för stoppa.

Vår senaste insats mot O/V är vi inte tillfreds med. Det blir i längden jobbigt att stå bra bakåt och komma till många bra lägen framåt men att inte få in bollen i mål. Med normal utdelning vinner vi den matchen med några mål. Det som är skönt som idrottare är dock att man alltid får nya chanser. Det finns ingen tid att tycka synd om sig själv utan hela tiden ödmjukt ladda om för vad var och en ska prestera i nästa match. Gör man sitt bästa och går 100% in i situationerna så kan man aldrig göra mer. Då kan man även ta nya steg i sin utveckling även om det kanske inte lett till poäng alla gånger. Laget och alla runt omkring jobbar hårt och självklart skulle 2 poäng kännas väldigt gott.

NU öser vi och ger allt mot Malmö. Upp till kamp!

Md bokabiljett
Md csr vsu hk varberg myclub
Md socialamedier
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub