Neutral banner anton

Inför Hallby...

Publicerad 2019-12-27 10:47
Fbmatch21
​Dags för årtiondets sista match och det mot Hallby hemma ikväll. Väkomna att fylla arenan och stötta oss för två viktiga poäng. Matchstart kl 19.00.

För en vecka sedan stod vi för en fantastisk prestation borta mot Alingsås. Att slå dem borta är det inte många som lyckas med och att då vi lyckades kändes otroligt skönt för alla. En riktig knall och som visar för oss själva att vi kan slå alla lag.

Till matchen idag tar vi givetvis med oss det fina spelet från förra veckan och hoppas på en repris. Hallby hoppas säkert på en repris från deras seger senast mot oss. Då gjorde Hallby en bra match samtidigt som vi föll ihop. Idrott är svårt att förstå sig på ibland och nu har vi chans till revansch. Med gott självförtroende i ryggen och vårt stöd hemma så fokuserar vi på det vi ska göra. Tätt försvarsspel, bra målvaktsspel och att vi får kontra.

I denna sista matchen innan landslagsuppehåll så är det bara att gå all-in. Vi från laget vill också passa på att tacka för ett fantastisk 2019. Vi står som ett av Sveriges 14 bästa lag efter steget upp i ligan och vi ser fram emot utmaningarna under kommande 2020. Upp till kamp!

Hans Karlsson
Md csr vsu hk varberg myclub
Md socialamedier
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub