Neutral banner william sept

God fortsättning och hopp om ett grönt läktarhav 2021!

Publicerad 2021-01-07 09:40
Hkv a 200  2
Vi vill utmana, utvecklas och ta nya steg. Det är ett tufft arbete men vi försöker att fokusera på processen, det dagliga.
2020 har varit ett ytterst speciellt år för alla. En vardag som blivit en helt ny värld. Med perspektiv ett år där vi testats på alla plan och så även i praktiken. Vår flexibilitet och vår sociala närvaro har utmanats till fullo och exempelvis idrotten, finns ju i grunden till för människorna dvs motionen, publiken och fansen. Det är lätt att tänka på vad man saknar/saknat men det för också tanken till vad vi faktiskt har i tuffare tider. Hälsan bland nära och kära går alltid först. Sedan denna ”leken” handboll som inte bara är en lek i handbollens finrum Handbollsligan, eller som elitidrottare.

Under 2020 lyckades vi krångla oss kvar i debutsäsongen i Handbollsligan. Att HKV är bland landets 15 bästa herrlag tåls ibland att tänkas på. När en förlust kommer borta mot Kristianstad eller Skövde. Eller en vinst mot Alingsås hemma eller mot Guif. Jag minns en DM match med Drott för ca 10 år sedan, då flera spelare inte ens ville spela matchen mot då "lillebror" Varberg. Klubben har gjort och gör en fantastisk resa på alla plan. Engagemanget bland många ideella, sponsorer som är med i mot och medgång är beundransvärt.


Under nuvarande säsong är vi tippade att inte klara oss 1 år till i ligan. Det är förväntan utifrån, från initierade inom handboll. Vi själva har och har haft sedan serien startade en helt annan målbild. Vi vill utmana, utvecklas och ta nya steg. Det är ett tufft arbete men vi försöker att fokusera på processen, det dagliga. Vi är med i tabellen och för varje match som spelas så får vi mer rutin och erfarenhet. Än är inte stabiliteten där. Men det kommer med kontinuitet och hårt arbete tillsammans. Det jag vet är att alla spelare och ledare drömmer om är folkhavet i Arenan. Kan vi få tro och hoppas på det under 2021?!

Staffan Olsson är med oss i HK Varberg. En ganska ok padelspelare men desto bättre inom handboll. Ett hårt jobb från klubben, elitgruppen och sponsorer som gjort det möjligt från början. Att Staffan vill vara med oss känns givetvis väldigt kul och bra. Han besitter en gedigen erfarenhet och är en riktigt go människa. Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete med honom.

Vill rikta ett extra tack till Kungsängens SK som lät oss låna Johan Szybanow när Lindroos skadade sig under senhösten.

Nu ser vi fram emot en spännande vår! Flera roliga och tuffa matcher kvarstår och vi ska göra vårt yttersta för att nå framgång. Stolta, starka, tillsammans.

//Hasse

Md csr vsu hk varberg myclub
Md socialamedier
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub