Förlust i träningsmatch

Publicerad 2018-08-30 09:39
Herrlaget spelade igår träningsmatch hemma i Idrottshallen, förlust 34-32 efter en intensiv match inför mycket folk på läktaren.

Det blev till en intensiv match mot Torslanda. Två lag som kämpade och sprang mycket i hela matchen. Torslandas skytte imponerade, samtidigt som hemmalaget bitvis var för snälla i försvaret.

- "Att vi gör 32 mål är bra och det tar vi med oss från matchen. Som sagt en träningsmatch där vi får kvitto på vad vi gör bra och vad vi kan göra bättre fram till seriestart. Kan vi höja oss i vissa moment och samtidigt ha med oss den fantastiska stöttningen som vi fick igår i serien, så går vi en spännande säsong till mötes." säger tränare Hans Karlsson efter matchen.

Härlig inramning med mycket folk i hallen. Nästa (och sista) träningsmatchen hemma den 8 september kl 15.00. Då står Follo HK från Norge för motståndet. Seriepremiär hemma den 16 september mot Anderstorp i Sparbankshallen.

Läs mer om kommande handbollsfester här, hur du köper årskort, biljetter m.m..

Hans Karlsson
Md img 0474
HK Varbergs pigga nyförvärv (#22 Andreas Skoglund) från Kungälv avlossar ett skott mot Torslanda i gårdagens träningsmatch.
Md webp.net gifmaker 1
Md webp.net gifmaker 2
Md webp.net gifmaker 3
Md webp.net gifmaker 4
Md socialamedier
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub