Neutral banner william sept

Erlend Sund förlänger kontrakt

Publicerad 2021-03-26 14:47
Bb200919ka010
Erlend Sund jublar efter ett av sina mål i Handbollsligan.
Glädjande nyhet att Erlend väljer att förlänga kontrakt med HK Varberg ytterligare ett år. Samtidigt står det klart att Lazar Petrovic lämnar efter två år i laget.

Erlend Sund kom till HK Varberg från norska Bodö inför säsongen 20/21 för spel i Sverige och Handbollsligan. Vänsterhänta Erlend på H9 positionen har tillfört laget spets, och glädjande att Erlend väljer att fortsätta spela i HK Varberg trots degradering till Allsvenskan.

- Jag trivs mycket bra i Varberg som stad och i klubben. Jag gillar också visionen som HK Varberg har för framtiden och så även ambitionen att nå tillbaka till Handbollsligan så snart som möjligt. Hoppas vi ses i arenan nästa säsong och spela inför vår fantastiska hemmapublik som jag hört mycket om, men ännu inte fått träffa. säger Erlend i en kommentar.

Samtidigt står det klart att Lazar Petrovic, som kom till HK Varberg inför säsongen 19/20 lämnar efter kontraktet gått ut. Ny klubb är oklar.

- Vi är glada att Erlend väljer att stanna kvar i laget och vara en del av vårt framtida lagbygge och positionen på H9. Samtidigt tackar vi Lazar och önskar honom lycka till i sin karriär som handbollsspelare, säger Hans Karlsson i en kommentar.

Vi säger Tack för din insats Lazar i den gröna tröjan och ditt härliga engagemang för laget. Lycka till i nästa klubb.

Md bb201230ab046
Lazar Petrovic jublar efter mål mot IFK Kristianstad. Tack för din insats i gröna tröjan.
Md csr vsu hk varberg myclub
Md socialamedier
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub