Myclub vi gick upp 8april

En härlig derbyseger mot HK Aranäs

Publicerad 2018-11-21 11:51
Img 1025
Tack Varberg! Vilken fantastisk derbyfest det blev i Kungsbacka mot HK Aranäs och vinst med 25-27(12-13). Ca 250 tillresta varbergare gjorde att man fick nypa sig i armen. Ett engagemang som är otroligt kul att få uppleva och som gör att killarna helt klart kan ge det där lilla extra som krävs.

Matchen blev så pass jämn och fartfyllt som vi på förhand trodde. Två lag som aldrig skulle vika sig. Återigen står laget för en väldigt bra prestation tillsammans. Spelare som spelar kämpar allt vad man kan och blir man utbytt så pushar man sin kompis som kommer in. I halvlek leder vi med 1 mål(13-12) och vi känner att det är en match som vi har stora möjligheter att vinna. Bakåt släpper vi återigen få mål och i andra halvlek får vi också lite fler kontringar. Aranäs får kämpa för varje mål i andra halvlek och till slut blir vår bredd i laget avgörande. Många fina prestationer rakt igenom och två nya viktiga poäng.

På lördag är det Handbollens dag och i samband med det publikmatch med fritt inträde. Stort tack till alla företag som gör att detta blir möjligt, för alla varbergare att kunna gå på handboll på lördag. Ny publikfest och nya viktiga poäng att spela om.

På lördag gästar Torslanda. Ett spelskickligt lag, som i sina bästa stunder är riktigt bra. På vänsternio har dem bombkastaren Henrik Dahlberg som tidigare spelat i Skövde bla. Det gäller att vi mönstrar upp med samma försvar, målvaktsspel, energi och fokus som i de senaste matcherna. Jag tror på en jämn match som brukligt mot Torslanda men tror också att vårt publikstöd gör det där sista återigen.

Tack för festen i Kungsbacka och på återseende på Lördag! Upp till kamp!

Hans Karlsson
Md img 1013
Hasse och laget framför en mäktig klack från Varberg
Md img 0988
En hel långsida med tillresta supportar från Varberg skapade en mäktig stämning.
Md webp.net gifmaker
Md webp.net gifmaker
Md webp.net gifmaker
Md webp.net gifmaker
Md socialamedier
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub