Cajsa Starck damlagets första nyförvärv utifrån

Publicerad 2019-10-06 13:15
Cajsa Starck har skrivit på för spel med damlaget i division 2.

Cajsa Starck är målvakten som kompletterar Lisa Hägg under säsongen 19/20. Cajsa är en större målvakt som gör att våra målvakter är två olika typer, det gör att vi får ett väldigt spännande målvaktspar. Cajsa har HK Aranäs som senaste klubb och även moderklubb. Hon har en vilja och ett pannben som gör att hon har alla möjligheter, att utvecklas till en duktig målvakt i framtiden. Cajsa har skrivit på ett 1 + 1 års-kontrakt.

Med sin unga ålder (20 år) så passar Cajsa fint in i gruppen och har redan gjort debut i laget. Ni som var på match i lördags, såg henne arbeta i matchsituation. I och med Cajsas vilja till utveckling så får vi två hungriga målvakter, som hela tiden vill utvecklas och detta gör att både Cajsa och Lisa höjer sin lägsta nivå. "Jag är både glad och nöjd med att Cajsa ville komma och spela med oss i div. 2, våra målvakter kompletterar varandra på ett väldigt fint sätt och detta gynnar laget i både nuet men även i framtiden", säger huvudansvarige Mattias Roth.

Vill du läsa mer om Cajsa så gjorde Varbergsposten ett fint reportage om henne och laget i onsdags: https://dmweb.v-tab.se/webpages/Dalim/GIVAB/VP/Sample/reader.html

Hjärtligt välkommen Cajsa!

För fler nyheter ang Damlaget, så finns det under Damlagets flik här på hemsidan eller under "hkvarbergdamer" på instagram.

Damlaget
Md bokabiljett
Md csr vsu hk varberg myclub
Md socialamedier
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub